Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ανατροπή στην ανατροπή στην Αμφιθέα και νίκη ο Αστέρας!!!





Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε τους Αμπελόκηπου και πήρε τη νίκη σε ένα συναρπαστικό ματς με σκορ 3-2!

Πέντε γκολ και εναλλαγές στο σκορ για να έρθει τελικά το «τρίποντο» για τους «πράσινους» και το ξεκίνημα με το αριστερό για τους Αμπελόκηπους, που υστερούσαν αρκετά στη δύναμη.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Φάη να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μπόζιαρη και με το στήθος να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σχετικά άμεση απάντηση και ισοφάρισαν με καταπληκτική ατομική ενέργεια του νεαρού Καπέρδα από δεξιά. Οι Αμπελόκηποι μάλιστα κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπασούκα σε μαρκάρισμα του Φάη πάνω στον Κούτλα.

Η Αμφιθέα μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μισό και σε μια στημένη φάση κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κολόκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσουμάγκας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έφερε το ματς πάλι στα ίσα. Οι γηπεδούχοι τελικά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν το τρίποντο με τον Γκούμα να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 3-2 μετά από απόκρουση του Μπόζιαρη σε προσπάθεια του Κολόκα. Οι Αμπελόκηποι είχαν κι ένα δοκάρι σε φάουλ του Μπασούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου