Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Γιώργος Κουτσολάμπρος : "Με τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση θα δούμε μια άλλη ομάδα φέτος"!!! (Video)




Δηλώσεις έκανε ο προπονητής των Λογγάδων κ. Γιώργος Κουτσολάμπος, όπου δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της ομάδας, πως ο σημερινός αντίπαλος είναι από τους πιο δύσκολους στην κατηγορία και για το ρόστερ, όπως και τον Παζαρτζή.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Να ευχηθώ πρώτα από όλα καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και να μην περάσουμε τα περσινά με τον Τιτάνα Λογγάδων. Με τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση θα δούμε μια άλλη ομάδα φέτος.

Παίζαμε με έναν αντίπαλο που πιστεύω ότι είναι από τους πιο δύσκολους στην κατηγορία και στον Όμιλο μας. Αυτό αποδεικνύει ότι τα παιδιά φέτος έχουν θέληση και πάθος για τα παιχνίδια.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι ίδια και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο, πάλι για τη νίκη θα πάμε.

Ο Παζαρτζής είναι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ εμένα προσωπικά και την ομάδα. Έχει πολλά φυσικά προσόντα, όπως δύναμη, ταχύτητα, διασκελισμό και είναι δύσκολο να βρεις σε αυτή την κατηγορία τέτοιο παίκτη. Θα μπει λίγο πιο τακτικά την ομάδα φέτος και δείτε έναν άλλο Παζαρτζή.

Έγιναν κάποιες μεταγραφές, θα ανακοινωθούν κάποιες σήμερα, μερικές και από αύριο. Περιμένουμε 1-2 παίκτες ακόμη και πιστεύω έκλεισε το ρόστερ γιατί έχουμε τουλάχιστον 20 παίκτες αυτή τη στιγμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου