Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Σπύρος Τασιούλας : "Ο στόχος του Κυπέλλου υπάρχει, μακάρι να φτάσουμε στο τέρμα"!!! (Video)





Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τους Αμπελόκηπους ο προπονητής των Χουλιαράδων κ. Σπύρος Τασιούλας, όπου μίλησε για το συγκεκριμένο ματς και τις δυνατότητες που έχει ο αντίπαλος, ανέφερε πως στο 1-3 η ομάδα του σαν να επαναπαύτηκε και τόνισε πως ο στόχος για το Κύπελλο υπάρχει.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

Είναι το πρώτο ματς μετά από σκληρή προετοιμασία, για όλες τις ομάδες. Εμείς έτυχε να παίξουμε με μια ανταγωνιστική ομάδα, που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές, οργανωμένο και ιστορικό σωματείο.

Όλα τα ματς στο Κύπελλο είναι δύσκολα, ανεξαρτήτως κατηγορίας του αντιπάλου. Εγώ είμαι εν μέρει ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δείξανε ζήλο και πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι. Εκεί που κάναμε το 1-3 χαλαρώσαμε και οι Αμπελόκηποι είναι μια ποιοτική ομάδα και πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει στη Β΄ Ερασιτεχνική. Τους εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά και να κάνουμε πρωταθλητισμό εμείς στην Α΄ και αυτοί στη Β΄.

Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός πολύ ωραίος, αλλά και ιδιαίτερος. Τα παιχνίδια είναι νοκ αουτ και θα πρέπει να είναι πάντα συγκεντρωμένος. Εμείς τον στόχο τον έχουμε, μακάρι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο τέρμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου