Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη νίκη για το Ελληνικό, 2-5 μεσ' τη Μηλιά!!!





Ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας η Αναγέννηση Ελληνικού και πήρε την πρώτη της νίκη με σκορ 2-5, μέσα στην έδρα της Μηλιάς!

Οι φιλοξενούμενοι νωρίς - νωρίς μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Σάμαρη με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από χτύπημα κόρνερ. Ακριβώς με τη συμπλήρωση μισή ώρα αγώνα ο Σάμαρης έκανε δύο τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του μετά από κάθετη πάσα του Τσιάβου. Ο Τσιάβος στο 36' σημείωσε το ομορφότερο γκόλ της αναμέτρησης πιάνοντας ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ασταμάτητοι στο πρώτο μέρος και σημείωσαν και τέταρτο τέρμα με τον Γιώτη στο 44' έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στην απέναντι γωνία του Κουτελίδα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε στο μεγαλύτερο μέρος αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε αλλά τρία τέρματα με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δις. Στο 82' ο Μάντζιος με πέναλτι και στο 85' ο Γκόγκος με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή σε πάσα του Δαδάνη μείωσαν προσωρινά σε 2-4 αλλά μερικές φάσεις αργότερα ο Κουτελίδας αιφνιδιάστηκε σε εκτέλεση κόρνερ του Στάθη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-5. Δοκάρι είχε η Μηλιά με τον Μαγειρία Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου