Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Παραμένει δεύτερο το Ασβεστοχώρι, 3-1 την Αετορράχη!!!




Στη δεύτερη θέση παραμένει το Ασβεστοχώρι, μετά τη νίκη στην έδρα του επί του Αετού Αετορράχης με σκορ 3-1, όπου πλέον έχει και συγκάτοικο της Πηγές Λούρου.

Το πρώτο ημίχρονο πέρα από το ένα γκολ είχε λίγες ευκαιρίες με πιο αξιοσημείωτες να είναι μια προσπάθεια στο δοκάρι από τον Γκούντα σε σπάσιμο της μπάλα από τον Ντάφλο και μια καλή ατομική ενέργεια που συνοδεύτηκε με ένα εξίσου καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ από τον Καλογιάννη για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.  Το σκορ άνοιξε στο 38' όταν ο Ντάφλος με κεφαλιά σε βαθιά μπαλιά του Γεωργίου έστρωσε την μπάλα στο επερχόμενο Τάτση  που με πλασέ νίκησε τον Κρανά για το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σχεδόν με το ξεκίνημα. Ήταν το 48ο λεπτό όταν ο Καλογιάννης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κάτσιου σε φάουλ του Γερογιάννη Μ. και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι τελικά στο 75' πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Ντάφλος έσπασε την μπάλα στο Τάτση και εκείνος με πλασέ έκανε το 2-1. Ο Μαλάμος Κ. στο 79' που επίσης είχε περάσει αλλαγή στο ματς μετά από ασίστ του Τάτση τελείωσε αποτελεσματικά την φάση γράφοντας το 3-1 και κλειδώνοντας ταυτόχρονα τη νίκη για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Κοτσώνη, Μήτση και Πατσιούρα, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου