Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Πειρατές "Πόντιοι", 0-1 μέσα στην Κέρκυρα!!!




Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα της Ανατολής, που όπως φαίνεται πήρε φόρα για τα καλά, επικρατώντας μέσα στην Κέρκυρα του Θιναλιακού με σκορ 0-1!

Οι «Πόντιοι» έχουν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι, έφτασαν τους 10 βαθμούς και κέρδισαν έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο.

Μόλις στο 3ο λεπτό σουτ του Φωλίνα λίγο άουτ και πέντε λεπτά μετά ο Νούγιας κλέβει τη μπάλα, αλλά νικιέται στο πλασέ από τον τερματοφύλακα Βούρλα. Στο 25΄ πρώτη καλή στιγμή για τους Κερκυραίους με σουτ του Αρμένη, άουτ η μπάλα. Στο 41΄ σουτ του Μπάρντι Κ., αποκρούει σωτήρια ο Γκάρας. Δυο λεπτά μετά δυνατό σουτ του Μαρμούτα, εκτινάσσεται και αποκρούει στο «γάμα» ο Βούρλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους με ένα σουτ του Μπάρντι Κ., που πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά όμως οι «Πόντιοι» πέτυχαν το 0-1, όταν ο Σκανδάλης σέντραρε από αριστερά και ο Εμβραίζογλου με κεφαλιά δεν αστόχησε. Στο 77΄ ευκαιρία με τον ΕΜβραίζογλου που περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ένα λεπτό μετά σουτ του Σκανδάλη, αποκρούει ο Βούρλας.


Θιναλιακός (Παναγιώτης Κορομπόκης): Βορίρλας, Ματσοβίλα, Αρμένης, Κροκίδης, Πουλημένος(78’Λυκόκας), Μουζακίτης, Μπάρντι Κ., Αγόρας(70’Στεργίου), Μπάρντι Ε., Χατζηδημητρίου (51’Κούδας), Λούβρος.

Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (94’ Γρηγοριάδης), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (87’ Δήμος), Νούγιας (90’ Γκούμας), Τσουμάνης, Φωλίνας (92’ Κολιούσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου