Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Νίκη του Αγροτικού Αστέρα, με 2-0, απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό Μέτσοβο!!! (Videos)





Στο Ενωσιακό γήπεδο τελικά υποδέχτηκε ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά το Μέτσοβο, μιας και η φυσική έδρα της ομάδας στον Παρακάλαμο είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 νίκη για τους τυπικά γηπεδούχους, αν και το Μέτσοβο ήταν πολύ δυνατό έχοντας τρία δοκάρια και ευκαιρίες.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως, αφού το πρώτο δοκάρι στο ματς ήρθε για τον Αγροτικό Αστέρα με σουτ του Στραγάλη από δεξιά. Δυο λεπτά μετά σουτ του Φαρμάκη εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 28΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Αγροτικού Αστέρα, ο Παλαιοπάνος κάνει ένα σουτ από πολύ πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Με τον Ηλία να απαντά στο 40΄με ωραίο γυριστό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 43΄ κόρνερ για το Μέτσοβο ,αντεπίθεση για τον Αγροτικό Αστέρα, μπαλιά του Ηλία προς τον Αλεξίου, αυτός σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Μαργώμενο για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Η κάμερα αν και εκείνη την ώρα γυρνάει στην ευθεία και δεν δείχνει τη θέση του επιθετικού την ώρα ακριβώς της μπαλιάς, αφήνει μια υποψία για παράβαση.



Στην επανάληψη οι Μετσοβίτες μπήκαν φουριόζοι και ο Σιούτας στο 48΄ βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Παλαιοπάνο, αυτός σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει τον Αρχοντάκη, το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 54΄ απαντά ο Αγροτικός Αστέρας με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, αποκρούει και βγάζει σε κόρνερ ο Μαργώμενος.

Στο 60΄ σε φάση μέσα στην περιοχή του Μετσόβου, ο Τσουλιάης Ι. φαίνεται να σπρώχνει τον Γκέγκα, αλλά ο διαιτητής λέει παίζεται.


Στο 64΄αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Παππάς κάνει ασίστ στον Φαρμάκη, σουτ του δεύτερου, αποκρούει ο Μαργώμενος. Ενώ στο 72΄ απαντά το Μέτσοβο, με σουτ του Γιοβανόπουλο εκτός περιοχής, αποκρούει αρχικά ο Αρχοντάκης, η μπάλα χτυπάει και στο δεξί κάθετο δοκάρι και παραμένει έτσι το 1-0.

Στο 80΄κι άλλη ευκαιρία για το Μέστοβο, μετά από φάουλ, ο Σιούτας σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Δυο λεπτά μετά, φάουλ του Σταχούλη από δεξιά, κεφαλιά του Κέντρου, οριζόντιο δοκάρι και έξω η μπάλα.

Στο 88΄ ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε φάση αντεπίθεσης, ατομική ενέργεια και σουτ του Παππά, βγάζει σε κόρνερ ο Μαργώμενος. Ένα λεπτό μετά απαντά ξανά το Μέτσοβο, με σέντρα του Παλαιοπάνου από δεξιά, αλλά ο Σταχούλης μόνος του από κοντά δεν βρίσκει καλά την μπάλα, που καταλήγει στα χέρια του Αρχοντάκη.

Στο 92΄ ο Αλεξίου κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσουλιάη Κ. μέσα στην περιοχή, την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Γκέκα, αλλά ο Μαργώμενος μπλοκάρει.


Στο 95΄ όμως ο Γκέγκα κλέβει τη μπάλα από τους αντιπάλους του, πασάρει από δεξιά στον Αλεξιου, που από κοντά γράφει το τελικό 2-0.


ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ : Αρχοντάκη, Στραγάλης (Ζότα 71΄), Ηλίας Μ., Κλείτσας, Τάσσος, Τσουμάνης, Φαρμάκης (Ηλίας Α. 86΄),Κτενάς (Παππάς 62΄), Γκέγκα, Ηλίας Μ. (Ρουμπής 81΄), Αλεξίου

ΜΕΤΣΟΒΟ : Μαργώμενος, Τσουλιάης Κ., Τσιόστας Χ. (Γεωργίου 89΄), Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Σιούτας, Σταχούλης, Τσιόστας Κ., Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ. (Μαγκλάρας 72΄), Τριτος (Γιοβανόπουλος 62΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου