Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Δεν είχε την τύχη με το μέρος της η Ανατολή, 0-1 ήττα από την Α.Ε.Π. Καραγιαννιών!!!





«Στοπ» έβαλε στο σερί επιτυχών αποτελεσμάτων της Ανατολής η Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννιών, που πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα των «Ποντίων», με σκορ 0-1!

Το παιχνίδι δεν είχε γενικά πολλές ευκαιρίες, με τους Γιαννιώτες να παίζουν αρκετά καλά αμυντικά, αλλά να μην δημιουργούν φάσεις επιθετικά.


Στο 14΄οι φιλοξενούμενοι δείχνουν απειλητικοί, όταν ο Τσικόπουλος σεντράρει από αριστερά, ο Ταφαρλής πιάνει τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Δέκα λεπτά μετά χάνεται η πιο μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Τσικόπουλος μπαίνει από αριστερά την περιοχή, κάνει διαγώνιο σουτ, αλλά αποκρούει με τα πόδια ο Γκάρας.

Στο 26΄ ξανά απειλή για την Ανατολή από αριστερά, όταν ο Παπαδόπουλος κάνει την παράλληλη μπαλιά, ο Εμμανουήλ σουτάρει, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Μετά από αρκετή ώρα η επόμενη, συγκεκριμένα στο 44΄ και πάλι από αριστερά για του φιλοξενούμενους, αλλά το σουτ του Ταφαρλή από πολύ πλάγια βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η μοναδική καλή στιγμή για την Ανατολή, προήλθε από φάουλ που εκτέλεσε ο Φίλιος λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και ο Νάσιος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι με επιθετικές βλέψεις, αλλά απείλησαν πρώτη φορά στο 67΄ με σουτ του Ντινόπουλου εκτός περιοχής, αλλά έπεσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 74΄όμως η τύχη δεν ευνοεί την Ανατολή και σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Τσικόπουλος σεντράρει από αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπορεί να διώξει, ο Ταφαρλής πιάνει ένα δυνατό γυριστό σουτ, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, στη γραμμή, ξανά οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 0-1.

Από εκεί και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, μιας και οι φιλοξενούμενοι αργούσαν πολύ στις αλλαγές και  παρέμεναν πολύ ώρα στο έδαφος μετά από φάουλ, βέβαια όλα με την ανοχή του διαιτητή. Η Ανατολή προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, λόγω των προαναφερθέντων.


ΑΝΑΤΟΛΗ : Γκάρα, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (Κολιούσης 82΄), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου, Χριστακόπουλος (Νούιας 61΄), Τσουμάνης, Φωλίνας (Δήμος 78΄)

Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ : Ψαρράς, Ντούκα, Πασχαλίδης, Κοτταρίδης, Σερσεμής, Ταφαρλής, Εμμανουήλ (Ντινόπουλος 57΄), Παπαδόπουλος, Θεοδουλίδης (Μπόνιος 90΄), Τσικόπουλος (Σβίρος 77΄), Παππά (Τσιάρας 85΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου