Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Αφηνιασμένος Γκόγκας και Α.Ε. Γιάννενα - Πλατανιά : 0-2!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Α.Ε. Γιάννενα φιλοξένησε την ομάδα της Πλατανιάς, στο πιο δυνατό ματς του Β Ομίλου στη Γ΄ Ερασιτεχνική, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-2!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο νεαρός Γκόγκας, που πέτυχε ένα τέρμα, δημιούργησε το άλλο και γενικά έφερνε αναστάτωση στην άμυνα των «οράνιε». Η Α.Ε. Γιάννενα με τη δεύτερη εντός έδρας ήττα της σε ντέρμπι, μετά από αυτή με τη Δαφνούλα, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και την 3η θέση, 6 βαθμούς παρακάτω από τους δυο πρωτοπόρους.

Η Πλατανιά μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Γκόγκας σεντράρει από δεξιά, σουτ του Καραπαπά από πολύ κοντά, βγάζει ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Φαρμάκης. Στο 27΄, όμως, σε φάση αντεπίθεσης ο Γκόγκας από δεξιά περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, πασάρει στον Αναστασίου, αυτός ντριμπλάρει έναν αντίπαλο και από αριστερά σουτάρει στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Στη συνέχεια οι «οράνιε» προσπάθησαν να βγουν μπροστά να απειλήσουν, αλλά ο τρόπος τους ήταν ανορθόδοξος. Στο 30΄ μετά από φάουλ, αρκετή αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Πλατανιάς και αδύναμο πλασέ του Παππά καθώς πέφτει, μπλοκάρει ο Γιώτης. Τρία λεπτά μετά μακρινό φάουλ του Καίσαρη, αποκρούει ασταθώς ο Γιώτης, στη συνέχεια δίνεται επιθετικό φάουλ.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και πάλι μπήκαν επιθετικά και στο 50΄ καλή κεφαλιά του Ζήση, έπειτα από σέντρα του Αλιάι Ε. από δεξιά, μπλοκάρει τελικά ο Γιώτης. Δυο λεπτά μετά έρχεται το 0-2 όμως για την Πλατανιά, όταν εκτελείται φάουλ από το κέντρο ο Γκόγκας πιάνει μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, «κρεμάει» τον Φαρμάκη και σκοράρει.

Στη συνέχεια η Α.Ε. Γιάννενα πίεζε μπροστά, αλλά τις αντεπιθέσεις ήταν ευάλωτη. Έτι στο 70΄ παραλίγο να μπει και τρίτο τέρμα, όταν ο Γκόγκας από δεξιά έκανε και πάλι ότι ήθελε σε φάση αντεπίθεσης, κάνει την παράλληλη μπαλιά, σουτ του Ευθυμιάδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω σε αμυντικό που είναι πεσμένος πάνω στη γραμμή, δεύτερο σουτ του Αναστασίου στην επαναφορά και η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.


Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Φαρμάκης, Απατζίδης, Καίσαρης (Ρούκο 65΄), Παππάς (Βράκας 79΄), Κίτσος, Τσιλοτάι (Ντέλλας 62΄), Αλιάι Κ., Αλιάι Ε., Ζώης (Ζήσης 46΄), Πλάκα, Κομπούλης

ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Γιώτης Ι., Πρέντζας, Παγώνας, Ντόβας, Λώλης, Μύταρης Ν. (Μύταρη χ. 90΄), Ευθυμιάδης (Βλέτσας 77΄0, Γιωτίτσας, Καραπαπάς, Γκόγκας, Αναστασίου (Γιώτης Γ. 80΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου