Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Στην επόμενη φάση και η Ανατολή, 0-4 τον Πωγωνάτο!!!




Η Ανατολή είναι η ομάδα που πήρε το τελευταίο εισητήριο για την επόμενη Φάση ου Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ., αφού επικράτησε σε απογευματινό ματς του Πωγωνάτου με 0-4 στο γήπεδο Στάθης Τσανακτσής!


Οι Δελβινακιώτες αγωνίστηκαν ως τυπικά γηπεδούχοι στο συγκεκριμένο ματς, με το βάρος να πέφτει πλέον στους στόχους του πρωταθλήματος, αν και έδειξαν καλά στοιχεία απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, που όμως έκανε και ροτέσιον.



Η πρώτη καλή στιγμή για την Ανατολή ήρθε στο 16΄, όταν ο Γρηγοριάδης έβγαλε την παράλληλη μπαλιά από αριστερά και ο Νούγιας από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα με πλασέ λίγο άουτ. Στο 24΄ ο Γεωργιάδης πασάρει από δεξιά στον Νούγια, που είναι μέσα στην περιοχή, αυτός αριστερά στον Εμβραίζογλου, σουτ του τελευταίου από καλή θέση , πάνω σε σώματα αμυντικών του Πωγωνάτου η μπάλα.

Στο 26΄, όμως, ο Δήμος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γρηγοριάδη από αριστερά, δεν αστοχεί για το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα, πολύ ωραίο ένα –δυο, Νούγια σε Δήμο και ξανά σε Νούγια, που πλασάρει ανενόχλητος για το 0-2.

Στην αμέσως επόμενη φάση η πρώτη καλή στιγμή για τον Πωγωνάτο σε τετ-α-τετ του Μπάγια, αλλά τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας Βελτσίστας. Ακολουθεί ένα καλό σουτ του Μιτού εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 39΄ έρχεται το τρίτο γκολ για την ομάδα της Ανατολής, όταν ο Κολιούσης με ωραία ενέργεια πασάρει στον Νούγια κι αυτός με κοντινό πλασέ δεν αστοχεί.


Στην επανάληψη οι «Πόντιοι» έριξαν το ρυθμό και προσπαθούσαν να παίξουν με πιο πολλές πάσες, ώστε να φτάσουν στην τελική ενέργεια. Ο Πωγωνάτος προσπαθούσε απλά να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Στο 51΄ πολύ ωραία ενέργεια του Τσεκούρα από δεξιά, ασίστ στον Δήμο, αυτός τετ-α-τετ μ τον Μπαλλατζία, αλλά ο τερματοφύλακας του Πωγωνάτου βγάζει σε κόρνερ. Στο 78΄ ασταθής επέμβαση του Μπαλλατζία σε σέντρα, ο Γκούμας από δεξιά πασάρει στον Φωλίνα, αυτός σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, πάνω σε σώματα αμυντικών η μπάλα.

Στο 82΄ έρχεται το 0-4, όταν ο Γρηγοριάδης σεντράρει από αριστερά, χέρι του Νάτση μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Τσεκούρας.

Στο 84΄ ακολουθεί σουτ του Κούση από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 87΄ ασιστ του Γεωργιάδη από αριστερά, πλασέ του Κούση μέσα από την περιοχή και πάλι λίγο άουτ η μπάλα και στις καθυστερήσεις οι Δελβινακιώτες προσπάθησαν για το γκολ της τιμής, όταν ο Αβντιλάι γέμισε με φάουλ μέσα στην περιοχή, αναμπουμπούλα στην άμυνα της Ανατολής, αλλά κανείς επιθετικός του Πωγωνάτου δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στο πλεχτό.


ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Μπαλλατζία, Νάτσης, Τσαραώσης, Μιτός, Καπρινιώτης, Μυριούνης, Μπάγιας (Φειζουλά 68΄), Αβντιλαι, Χαρίσης, Κώτσης, Ζενέλης


ΑΝΑΤΟΛΗ : Βελτσίστας, Γκούμας, Γρηγοριάδης, Κίτσος, Τζίμας, Κολιούσης, Γεωργιάδης, Εμβραίζογλου (Τσεκούρας 46΄), Δήμος, Κατσίφας (Φωλίνας 74΄), Νούγιας (Κούσης 64΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου