Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ματσάρα στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας - Στην παράταση προκρίθηκε το Νησί!!!




Παρά το φτωχό 0-1 στο γήπεδο Αγίας Μαρινας έγινε ματσάρα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αετού Νήσου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στην παράταση τη νίκη πρόκριση με σκορ 0-1!

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. με πολλές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.

Πρώτοι απείλησαν οι γηπεδούχοι στο 4΄ και στο 17΄ με δυο σου του Τσικα, αλλά ο Τσαμητρόπουλος δήλωσε παρών. Στο 19΄ ο τερματοφύλακας του Αετού Νήσου νικάει και τον Παπαρούνα σε φάση τετ-α-τετ. Δυο λεπτά μετά δυνατό σουτ του Πρέντζα, αποκρούει ο Ζώτος αρχικά και εν συνεχεία η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Κοντογιάννης προ κενής εστίας δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 27΄ ο Ζώτος απόκρουει σουτ του Πολύζου και στο 32΄ ο Τσαμητρόπουλος με δυσκολία πολύ καλό σουτ του Ιορδανίδη. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα μια εκτέλεση φάουλ του Τσίκα, αποκρούει και πάλι ο Τσαμητρόπουλος.

Μόλις ξεκίνησε το 2ο  ημίχρονο ο Κοντογιάννης έκανε το σουτ, αλλά ο Ζώτος έβαλε και πάλι «στοπ». Στο 49΄ φάουλ του Παπαρούνα, καρφωτή κεφαλιά του Πασχάλη, αποκρούει εκπληκτικά ο Τσαμητρόπουλος. Στο 61΄κι άλλο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, παράλληλη μπαλιά του Πρέντζα από αριστερά και ο Γκόντζος από κοντά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Επόμενη φάση ένα μονοκόμματο σουτ του Πασχάλη, αποκρούει και πάλι ο Τσαμητρόπουλος. Στο 80΄ εκτέλεση φάουλ του Μπίλη, αποκρούει με δυσκολία ο Ζώτος. Στο 81΄ καλό σουτ του Λαγκαβάνη περνάει λίγο άουτ. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη και στο 85' ο Κοτσίνας με κεφαλιά σε κόρνερ του Μπίλη έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Λίγες φάσεις αργότερα η Αγία Μαρίνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παππά με δεύτερη κίτρινη κάρτα , στιγμή που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς μιας και οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να δώσουν περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο τους.

Το ματς πάει στην παράταση και στο 104΄ ο Ζώτος κάνει μια ακόμα πολύ καλή επέμβαση, αφού με τα ακροδάχτυλα αποκρούει σουτ του Πρέντζα. Στο 104΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπαρούνα, που μόλις είχε γίνει αλλαγή. Στο 107΄ τελικά ήρθε το γκολ, όταν ο Κοτσίνας εκτέλεσε φάουλ από μακριά, κακή επέμβαση του Ζώτου και ο επερχόμενος Αθανασίου πλασάρει για το 0-1.

Στο 116΄ καλό σουτ του Πασχάλη, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ. Στο φινάλε του 2ου ημιχρόνου της παράτασης ο Τότσικας πιάνει ωραίο σουτ και η μπάλα χτυπάει στην ρίζα του δοκαριού.


Π.Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ:Ζώτος, Ιορδανίδης(88' Παπανικολάου) ,Γεωλδάσης Α.,Παππάς, Λαγκαβανης, Λικάι, Τσίκας, Γεωλδάσης Π., Πασχάλης, Παπαρούνας(104' Ζώνιος), Γιαννέτας

ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ: Τσαμητρόπουλος, Τσιλίκης, Κονδύλης, Αθανασίου, Κοτσίνας, Νάτσιας(72' Τότσικας) , Πολύζος(46' Γκόντζος,) Στογιάννης, Πρέντζας, Μπίλης(111' Κατσένος) , Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου