Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Το "ζουμί" ήταν στο φινάλε στην Αμφιθέα, 2-3 πέρασε το Ροδοτόπι!!!




Ματς για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο Αμφιθέας μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Πασσαρώνας Ροδοτοπίου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο φινάλε με σκορ 2-3, ενώ βρέθηκαν να είναι 2-2 στο 90΄. Παραμένουν έτσι στην κορυφή του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής. Στο φινάλε έγιναν και κάποια «παρατράγουδα» από άτομα και των δυο πλευρών, αλλά εφόσον δεν ήμασταν παρόντες δεν μπορούμε να αναφέρουμε λεπτομέρειες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 4' ο Λούζης εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα αμυντικού έστειλε την μπάλα με πανέμορφο πλασέ στο απέναντι παραθυράκι. Στο 7ο λεπτό κεφαλιά του Παπαιωάννου για το Ροδοτόπι πέρασε λίγο έξω κι στη συνέχεια ένα σουτ του Σδούκου για την Αμφιθέα, απέκρουσε ο Νούτσος. Στο 13΄μακρινό σου του Λούζη πέρασε λίγο άουτ και στο 16΄ καρφωτή κεφαλιά του Ρόγκα σε εκτέλεση κορνερ του Τσαμπούρα αλλά έβγαλε εντυπωσιακά ο Γκουγιάννος. Στο 27΄ ήταν η σειρά του Τσουμάγκα να επιχειρήσει μακρινό σουτ και να αποκρούσει ο Νούτσος. Στο 32΄ ωραία απόκρουση του Γκουγιάννου σε σουτ του Λούζη. Στο 40ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλντι για την Αμφιθέα σε χέρι του Κυπριανού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας της Αμφιθέας Γκουγιάννος που νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 58΄ ωραία σέντρα του Νίτα από δεξιά, πλασέ στην κίνηση από τον Λούζη για το 1-2. Στο 61΄ σουτ του Διαμαντένια από μακριά, στο δοκάρι η μπάλα. Λίγο αργότερα ο Τζωρτάτος είχε μια καλή ευκαιρία με πλασέ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 94΄ έρχεται η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όταν ο Φάης πασάρει στον Παπαδημητρίου κι αυτός με σουτ εντός περιοχής κάνει το 2-2. Το Ροδοτόπι όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στην επόμενη ακριβώς φάση ο Αργύρης Π. εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έμεινε με στην περιοχή της Αμφιθέας και ο Γκρόπασι από κοντά έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ: Γκουγιάννος, Χυδηριώτης, Γκούμας(80' Στεφάνου) , Φάης, Καραγιάννης, Τσουμάγκας(83' Ζώτος) , Κίτος, Διαμαντένιας, Σδούκος(46' Κούκος) ,Παπαδημητρίου, Τζωρτζάτος

ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ: Νούτσος, Νίτα, Τραμπούκος, Αργύρης, Ρόγκας,Κυπριανός(46' Γκρόπασι) Αργύρης Α., Ταμπούρας(70' Νούσιας), Τσόδουλος(85' Τσαβδαρίδης) , Λούζης, Παπαιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου