Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

"Λευκή" ισοπαλία στο Κουτσελιό, με τρία ακυροθέντα γκολ!!!





Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αν και είχε τρία ακυροθέντα γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι άφησαν δυο ακόμη βαθμούς και συνέχισαν με το αριστερό μετά και την ήττα στο ντέρμπι από το Βοτανικό. Το Κουτσελιό πήρε έναν βαθμό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και οι φίλοι του δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα με αφορμή τα 50 χρόνια ζωής του σωματείου.



Πρώτη πολύ καλή στιγμή στο 16΄ για τους γηπεδούχους, όταν σε φάουλ του Κακαράντζα Μ. η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Ακολούθησαν σουτ των Λάππα, Παππά και Κωνσταντάκη για τους φιλοξενούμενους και Παπαγιάννη για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 61΄ και στο 64΄ είχαν δυο ακυρωθέντα γκολ οι φιλοξενούμενοι, καθώς δόθηκε οφσάιντ. Στην επόμενη φάση σέντρα του Παππά, προβολή Μούλιας και αποκρούει ο Στεργίου. Στο 68΄ κόρνερ Μούλιας, κεφαλιά Μπονόβς λίγο άουτ η μπάλα. Ακολουθούν ευκαιρίες των Γιωτίτσα και Κακαράντζα, αλλά μπλοκάρει ο Τόμπρας, όπως και ακυρωθέν γκολ του Μανώλη για επιθετικό φάουλ. Στο 90΄ κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, καρφωτή κεφαλιά του Μπονόβα κι ενώ η μπάλα κατευθύνεται προς την εστία βρίσκει πάνω στον συμπαίκτη του Λάππα και περνάει άουτ.




Κουτσελιό(Αντώνογλου): Στεργίου, Ντόβας(87' Πρέντζας), Κακαράντζας Αλ, Δημητρίου, Κρανάς, Μανώλης (76' Ντεμίρης), Ντούτσης,Κακαράντζας Μ,Αγγέλης, Γιωτίτσας, Παπαγιάννης.

ΠΑΣ Πηγών Λούρου(Μήτσης):Τόμπρας, Μουλαράς(60' Καψάλης), Παπανικολάου, Μπονόβας, Τσάνιος, Παπανικολάου, Κωνσταντάκης, Μούλιας, Παππάς, Λάππας, Βαγγελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου