Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Άλλη ομάδα στην επανάληψη η Ζωοδόχος, πέρασε με 0-2 από την Κληματιά!!!





Στο ανακαινισμένο γήπεδο Κληματιάς η τοπική ομάδα φιλοξένησε την αντίστοιχη της Ζωοδόχου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2!

Τα «καναρίνια» αν και ξεκίνησαν πολύ καλά τη χρονιά, βρισκόμενα μέχρι και στην κορυφή του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, έχουν υποχωρήσει τις τελευταίες αγωνιστικές στη βαθμολογία. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι με την έλευση του Μανώλη Σκούφαλη στον πάγκο της ομάδας έχουν πάρει τα πάνω τους με συνεχόμενες νίκες.


Το πρώτο ημίχρονο αν και ξεκίνησε αρκετά καλά από άποψη ρυθμού και φάσεων, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσολάκος με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βλαχόπουλος βγήκε από αριστερά σε φάση αντεπίθεσης, έκανε την παράλληλη και ο Τζιάλλας από κοντά κάνει αδύναμο σουτ πάνω στον Λάτση, στη συνέχεια δεν είχε καλή ποιότητα.

Στο 19΄ ο Γιαννάκης κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά, πασάρει στον Τζιάλλα, αυτός σουτάρει, αποκρούει ο Λάτσης και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει προ του Βλαχόπουλου. Στο 28΄ φάουλ του Τσολάκου, κεφαλιά του Τσίου και η μπάλα λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά σουτ του Νίκου, η μπάλα κοντράρει,  φτάνει αριστερά στον Τσολάκο, που πλασάρει, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.



Στην επανάληψη είδαμε εντελώς άλλο ματς, με πιο καλό ρυθμό και μια Ζωοδόχο να υπερέχει στο γήπεδο. Ήδη από το 49΄ ξεκίνησε με ευκαιρία, όταν ο Σιώτας έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσολάκο αυτός τετ-α-τετ με τον Στράιχερ, αλλά βγάζει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κληματιάς.

Στο 53΄ μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, καθώς ο Βλαχόπουλος βγαίνει κάθετα προς την εστία, ο Καρβούνης κάνει φάουλ ως τελευταίος παίκτης. Ο επιτιθέμενος βέβαια δεν είναι κάτοχος της μπάλας και δεν ξέρουμε αν θα την προλάβαινε. Κίτρινη κάρτα έδειξε ο διαιτητής κ. Ντάρας, για κόκκινη φωνάζουν οι της Κληματιάς.


Στο 55΄ διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων τώρα, όταν ο Στράιχερ χάνει τη μπάλα σε ένα φαινομενικά εύκολο μπλοκάρισμα, ο Μπότης που είναι μπροστά του δίνει στον Σταύρου που σκοράρει. Το γκολ ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ από τον βοηθό κ. Γκέλη. Στο βίντεο φαίνεται ο τερματοφύλακας να πέφτει πάνω στον παίκτη της Ζωοδόχου, αν και δεν φαίνεται που έχει τα χέρια κι αν σπρώχνει ο δεύτερος.



Δυο λεπτά μετά σέντρα του Βλάχου δεν μπλοκάρει και πάλι καλά ο Στράιχερ, αλλά ο Σταύρου από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 60΄ κι άλλη ευκαιρία για τη Ζωοδόχο, ατομική ενέργεια και ασίστ του Ντόντη από αριστερά, φαλτσαριστό σουτ του Μπότη από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα.

Η Ζωοδόχος σφυροκοπάει και στο 63΄ μετά από φάση διαρκείας ο Σιώτας βγαίνει τετ-α-τετ, αποκρούει ο Στράιχερ, στην επαναφορά σουτ του Τσολάκου, βγάζουν οι αμυντικοί της Κληματιάς πάνω στη γραμμή σε κόρνερ. Μετά από τρία λεπτά ο Νίκου σεντράρει από αριστερά, σουτ του Βλάχου από δεξιά, λίγο δίπλα από το απέναντι δοκάρι η μπάλα.

Στο 71΄ έρχεται τελικά το γκολ για τη Ζωοδόχο, όταν ο Τσολάκος εκτελεί φάουλ από αριστερά, δεν διώχνει καλά η αντίπαλη άμυνα και ο Τσίος με ωραίο σουτ ανοίγει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 78΄ ασιστ του Ντόντη, σουτ του Σταύρου από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία ο Στράιχερ. Στο 86΄ απαντά μετά από ώρα η Κληματιά με οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ του Παπαλάμπρη από αριστερά.

Τρία λεπτά μετά σουτ του Νίκου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα, για να φτάσουμε στη καθυστερήσεις, με τον Βλάχο να σεντράρει από δεξιά, διώχνει με γροθιές ενώ πέφτει ο Στράιχερ, σουτ του Σταύρου στην επαναφορά, στο δεξί «παραθυράκι» η μπάλα για το τελικό 0-2.


ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Στράιχερ, Γιαννάκης (Γαρδίκος 68΄), Μούτας, Σπυρόπουλος, Τσακανίκας, Παπαλάμπρης, Τζιάλλας (Κώστας Β. λ. τρ. 21΄), Μπέλλος (Μπάρλας 87΄), Βλαχόπουλος, Γκουγιάννος, Μάντζιος

ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Λάτσης, Ανδρέου (Παπάζης 46΄), Τσίος, Βλάχος, Καρβούνης, Σταύρου, Μπότης, Ντόντης, Σιώτας, Νίκου (Παπάς 90΄), Τσολάκος (Ζώης 93΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου