Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Μοιρασιά στη Λιμνοπούλα για Κράψη και Α.Ε.Μ.!!!





Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η Κράψη αντιμετώπισε την Α.Ε. Μικρασιατών, όπως είπαμε χωρίς τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη, και το σκορ έμεινε στο ισόπαλο 1-1!

Πρώτη καλή στιγμή στο 14΄ με τον Σταμούλη, μετά από μπαλιά του Κολιού, αλλά απέκρουσε ο Τσόλας. Πέντε λεπτά όμως ο Μπαλαντάνης πιάνει ωραίο σουτ εκτός περιοχής για να κάνει το 1-1. Η Κράψη απαντάει στο επόμενο λεπτό με δοκάρι του Σταμούλη. Στο 28΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη, αποκρούει ο Τσόλας. Ένα λεπτό μετά σουτ του Πιλικίδη, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 45΄ κι άλλο φάουλ από τον Φαρμάκη, που δεν βρίσκει στόχο.

Στο 61΄ έρχεται η ισοφάριση όταν ο Σταμούλης έκανε την προωθημένη στον Τσομπάι, εκείνος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την «έκοψε» έξυπνα στον Ζαμπέτα ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 86΄ ο Τσομπάι αποβλήθηκε για εξύβριση σε αντίπαλο, ενώ στο 89΄ η Α.Ε.Μ. απείλησε με ένα σουτ του Μητρογιάννη που μπλόκαρε ο Σταυρόπουλος.


Κράψη: Σταυρόπουλος, Μάρκο, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Μάρκος, Κολιός, Βύζας, Καράσας (82΄ Καρτάλης), Ζαμπέτας, Σταμούλης, Αλεξίου (60΄ Τσομπάι)

Α.Ε.Μ.: Τσόλας, Σιόντης, Γιαννούλης, Μπαλαντάνης, Βάσιος, Ανανιάδης, Αναγνωστόπουλος, Πιλικίδης (65΄ Αβραμίδης), Μητρογιαννης, Ντασιάκης, Μάντζιος (74΄ Χατζηγιαννίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου