Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τρίτη σερί νίκη για την Πίνδο Κόνιτσας, 3-1 το Πέραμα!!!




Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα της Πίνδου Κόνιτσας που είναι σε πολύ καλή φόρμα, επικρατώντας στην έδρα της επί της Προοδευτικής Περάματος με σκορ 3-1!

Το σκορ άνοιξε νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό, ο Δημόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια οι Κυρτζόγλου και Μουρεχίδης είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν εύστοχοι. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν δοκάρι με τον Μπισέλα ενώ στο 38΄ ο Μπισέλας και πάλι σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Γεωλδάση και ισοφαρίζει σε 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν ευκαιρίες με τους Λάμπρου και Δημόπουλο. Στο 70΄ ο Μουρεχίδης ανατρέπεται από τον Κόρρο εντός περιοχής και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο παθών για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώνει στο 86΄ ο Γαλανός, έπειτα από σέντρα του Σπανού.


Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Βλάχος Χ., Ζαχαρόπουλος, Ρούστα (46΄ Ράγγας), Σπανός Α., Μήτσος, Λάμπρου (86΄ Σπανός Δ.), Κυρτζόγλου Α., Κυρτζόγλου Σ. (46΄ Γαλανός), Δημόπουλος, Μουρεχίδης (89΄ Χαλούλος)

Πέραμα: Κόρρος, Σταματόπουλος (83΄ Λιανός), Μπαρούτας, Παλάσκας, Ντόβας Γ., Μηλίτσης, Λάππας (75΄ Βούρτσης), Στάθης (67΄ Σίμος), Ντοντοβέτσι (30΄ Μπισέλας), Μανιώτης, Δούβλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου