Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Εύκολα οι Χουλιαράδες, 3-0 την Κρύα!!!





Εύκολο απόγευμα για την ομάδα των Χουλιαράδων, που είχε σχεδόν 100% ευστοχία, επικρατώντας του Π.Α.Ο. Κρύας με σκορ 3-0!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 2ο λεπτό, όταν ο Μάντζαρης από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη συνέχεια και με δυο ευκαιρίες πέτυχαν δυο τέρματα. Στο 13΄ ο Λώλης, μετά από φάση διαρκείας, πιάνει ένα σουτ εκτός περιοχής και νικάει τον Κετόγλου και ο ίδιος παίκτης στο 24΄σε φάση τετ-α-τετ, μετά από μπαλιά του Γρίβα, νικάει για δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Στο 48΄ έρχεται το 3-0, όταν ο Τζάλλας κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, πλασέ του Γρίβα στο δεύτερο δοκάρι που σκοράρει. 

Η Κρύα προσπαθούσε να αντιδράσει, αλλά χωρίς ουσία. Στο 70΄ ένα σουτ του Πρέμου περνάει λίγο έξω και στο 84΄ η τελευταία φάση του παιχνιδιού, όταν ο Τάτσης Α. εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Τάτση Γ., αυτός κάνει το γυριστό πλασέ, αλλά βγάζει σε κόρνερ ο Κετόγλου.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ : Θεμελής, Τσακμάκης (Δάσκαλος Α. 68΄), Κρανάς, Μιχαηλίδης (Σκλιβανίτης 83΄), Μιχάλης, Τζάλλας, Γεράσης (Τάτσης Α. 59΄), Τάτσης Γ., Γρίβας (Πρέμος 51΄), Δάσκαλος Ι., Λώλης

ΚΡΥΑ : Κετόγλου, Λατίφι, Μπαμπούλιας Α., Στόλης, Συμεωνίδης, Τζώρτζης, Καραγεώργος (Τζούμας 59΄), Κουκοδήμος, Μάντζαρης (Πανταζής 71΄), Οικονόμου, Μπαμπούλιας Η. (Λαζαρίδης 49΄λ.τρ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου