Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

"Διπλό" από ημίχρονο για το Ασβεστοχώρι, 2-4 μέσα στο Δροσοχώρι!!!




Στο γήπεδο Δροσοχωρίου ο τοπικός Παντελεήμονας φιλοξένησε το Ασβεστοχώρι και ηττήθηκε με σκορ 2-4!

Μόλις στο πρώτο λεπτό σουτ του Κοκκιάδη, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 17΄ πέναλτι για το Ασβεστοχώρι σε χέρι του Κολιού Ν. μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτρούμπας για το 0-1. Στο 21΄ φάουλ του Ντάφλου Π., κεφαλιά του Ντάφλου Β., δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 0-2. Στο 27΄ασίστ του Κοκκιάδη και ο Μελιγγιώτης Θ. πλασάρει για το 1-2. Στο 31΄ ασίστ του Μύταρη, σουτ του Ντάφλου Π. για το 1-3. Τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. 

Στις αρχές της επανάληψης ο Ντάφλος Π. έκανε τη σέντρα και Χατζηστεργίου με προβολή κάνει το 1-4. Στο 77΄ πλασέ του Μελιγγιώτη, απέκρουσε ο Κάτσιος. Στο 80 ωραίο σουτ του Κοκκιάδη για το τελικό 2-4.


Δροσοχώρι(Παπαβασιλείου): Νικολάου,Μπαχάς(57’Κολιός Αλ),Θεοχάρης,Χαλιάσος,Αλεξίου(52’ Γεωργίου),Μελιγγιώτης Η(72’ Κολιός Αν), Κολιός Ν(46΄Ζήσης), Τσίφτσης, Μελιγγιώτης Θ, Κοκκιάδης, Γιαννακούλης.

Ασβεστοχώρι( Γάγας):Κάτσιος, Γκούντας, Βασιλείου(λ.τρ Στεφάνου 10), Μύταρης, Κουτρούμπας, Ντάφλος, Μπέτσης, Γεωργίου(46’ Χατζηστεργίου), Σιάμος, Ντάφλος Π,Μαλάμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου