Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Επιστροφή στις νίκες μετά από καιρό για την Πίνδο, 3-1 την Κράψη!!!





Επιστροφή στις νίκες για την Πίνδο Κόνιτσας μετά από σχεδόν ένα μήνα, αφού επικράτησε της Κράψης, στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας, με σκορ 3-1!

Η ακριτική ομάδα ξεκίνησε δυνατά και στο 3ο λεπτό ένα σουτ του Κυρτζόγλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 8΄ο Καλές με σουτ, έπειτα από ασίστ του Λάμπρου, έκανε το 1-0. Στο  18΄ ο Καλές χάνει ευκαιρία σε αντεπίθεση της Πίνδου και στο 38΄ σουτ του Αλεξίου περνάει άουτ σε απάντηση των φιλοξενούμενων. Στο 43΄ σουτ του Μήτσου, μετά από φάουλ του Δημόπουλου, άουτ η μπάλα. ‘Οπως και στο 45΄ σε διαγώνιο σουτ του Κυρτζόγλου.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου σουτ του Δημόπουλου, λίγο άουτ η μπάλα. Απαντά η Κράψη με δοκάρι, από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη. Στο 55΄όμως η Πίνδος διπλασιάζει τα τέρματα της με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυρτζόγλου από πλάγια αριστερά. Οχτώ λεπτά μετά ο Καλές με πλασέ εντός περιοχής κάνει το 3-0. Στο 74΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη που μειώνει σε 3-1. Στις καθυστερήσεις χαμένο τετ-α-τετ του Ζαμπέτα.


Κόνιτσα: Χαλκίδης, Ζαχαρόπουλος, Σπανός Χ., Ρούστα, Σπανός Αλ., Μήτσος, Βλάχος (75΄ Σπανός Δ.), Κυρτζόγλου, Λάμπρου (89΄ Τσαλιαμάνης), Δημόπουλος (71΄ Ζώης), Καλές (90΄ Γαϊτανίδης)

Κράψη: Σταυρόπουλος, Μάρκο, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σήτος (58΄ Ζαμπέτας), Κολιός, Αλεξίου (68΄ Τσομπάι), Ζήσης, Κατσούδας (58΄ Καράσας), Σταμούλης, Βύζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου