Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ένα ήταν αρκετό για την Κατσικά στο ντέρμπι της Α΄!!!





Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε στο ντέρμπι της αγωνιστικής για την Α΄ Ερασιτεχνική τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και με ένα γκολ τον προσπέρασε στη βαθμολογία, περνώντας μόνη δεύτερη, 4 βαθμούς πίσω από την Καστρίτσα!

Μόλις στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βαρτζιώτη Π.. Το εκτέλεσε ο Τσουμάνης, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια ένα σουτ του Ηλία για τους φιλοξενούμενους κι ένα του Ασωνίτη για την Κατσικά δεν είχαν επιτυχία. Στο 24΄ δυνατό σουτ του Τσουμάνη εκτός περιοχής, με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Διαμάντης. Στο 25΄ κεφαλιά του Λισγάρα λίγο άουτ και στο 44΄ μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα, όταν ο Νάκος πάσαρε στον Γιωτάκη, σουτ του δεύτερου και απόκρουση του Αρχοντάκη, στην επαναφορά ο Νάκος δεν μπορεί να σκοράρει.

Στο 51΄ και στο 54΄ δυο απειλητικά σουτ των Νάκου και Γιωτάκη αντίστοιχα. Ακολουθούν φάσεις με τους Ηλίας και Αλεξίου για τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 64΄τελικά μπαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με ωραίο σουτ του Ασωνίτη εντός περιοχής. Στο 67΄ δεύτερη κίτρινη στον Τσουμάνη και μένει με 10 παίκτες ο Αγροτικός Αστέρας. Δυο λεπτά μετά καλό σουτ του Κωνσταντινίδη, αποκρούει ο Αρχοντάκης. Στο 81΄ ένα σουτ του Κωνσταντινίδη για την Κατσικά και στο 85΄ μια κεφαλιά του Τάσσου για τον Αγροτικό Αστέρα πέρασαν άουτ.


Κατσικά: Διαμάντης, Αντωνίου, Λισγάρας,Βαρτζιώτης Π., Πότσης (83’ Πεχλιβάνης), Τάτσης, Γούλας,Κωνσταντινίδης (90’ Γιαννάκη), Βαρτζιώτης Β. (36’ λ.τρ. Γιωτάκης), Νάκος (94’ Καλογερόπουλος), Ασωνίτης.

Αγροτικός: Αρχοντάκης, Στραγάλης (70’ Κλείτσας),Ηλίας Μ. (87’ Γκόνης), Τάσσος, Δρόσος, Τσουμάνης, Φαρμάκης (70’ Ρουμπής), Κτενάς (48’ Ηλίας Α.), Γκέγκα, Ηλίας Μ., Αλεξίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου