Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ανοίγει την ψαλίδα η Καστρίτσα, 3-1 την Κοσμηρά!!!





Ασταμάτητη η ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας παραμένει στην κορυφή της Α΄ Ερασιτεχνικής, αφού κέρδισε με 3-1 την αξιόμαχη Κοσμηρά και απομακρύνθηκε κι άλλο από την 2η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και σουτ των Ορφανού και Θανάση απέκρουσε ο Μακρής. Στο 23΄ ο Θανάσης με πολύ ωραίο ανάποδο ψαλίδι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-0. Ο Φερούλης προσπάθησε να απειλήσει πριν την ανάπαυλα, αλλά ο Γρηγοριάδης δήλωσε «παρών».

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και πάλι ξεκίνησαν δυνατά και στο 49΄ ο Περώνης ανέτρεψε τον  Θανάση. Ο ίδιος το εκτέλεσε κάνοντας το 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως. Στο 67΄ ωραία ασίστ του Θανάση στον Ορφανό, αυτός πλασάρει τον Μακρή για το 3-0. Η Κοσμηρά στο 85΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νάκια, με τον Φερούλη να εκτελεί και να μειώνει στο τελικό 3-1.


Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Γιάκος, Τσίλιγιαννης, Κρανάς, Κύρκος, Μπισέλας (70΄ Αναστασιάδης), Σπαλιάρας, Θανάσης (81΄ Μπιστιόλης), Ορφανός, Ναυρόζογλου

Κοσμηρα: Μακρής, Νάκιας, Τσούρης, Σιούκαλνι, Περώνης, Νούσης, Μπάρκας (61΄ Γκούμας), Μάης (19΄ Ζώτος), Φερούλης, Νιτσιάκος, Ζάραγκας (80΄ Μπετας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου