Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τριάρα ο Π.Α.Σ. - Κατέρρευσε μετά την αποβολή ο Απόλλων Πόντου!!!




Νίκη μέσα σε λίγα λεπτά για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα επί του Απόλλων Πόντου με σκορ 3-0, αν και δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο μέρος του αγώνα!

Ο Π.Α.Σ. είχε πολύ κακή εικόνα στον 1ο ημίχρονο, χωρίς να απειλεί ουσιαστικά ποτέ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες, η μια μάλιστα ήταν δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είχαν τις ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου, αλλά είχαν «κλειδώσει» τον Π.Α.Σ., που δεν μπορούσε να κάνει ουσιαστικές φάσεις. Όλα άλλαξαν όμως στο 71΄, όταν ο Απόλλων Πόντου έμεινα με 10 παίκτες και στη συνέχεια κατέρρευσε. Στο 78΄, το 80΄και το 84΄ με ωραίους συνδυασμούς και άψογα τελειώματα των παικτών του πέτυχε τρία τέρματα μέσα σε 6 λεπτά.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 8ο λεπτό, όταν ο Ολαϊτάν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά τελευταία στιγμή με προβολή ο Σκόνδρας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 14΄ απάντησε ο Π.Α.Σ., όταν ο Σιόντης κέρδισε μονομαχία έξω από την περιοχή, κατέβασε με το στήθος και σούταρε από το όριο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 24΄ παραλίγο να «παγώσει» το Ζωσιμάδες, αφού ο Λιάσος έπεσε για τάκλιν σύρθηκε μαζί με την μπάλα ως τον Σκόνδρα μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και ο Λουφάκης πλάσαρε από κοντά με τον Χουτεσιώτη να βγάζει δύσκολα με τα πόδια. Στο 42΄ μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία για τον Απόλλων Πόντου, όταν ο Μπρίτο σούταρε από αριστερά εκτός περιοχής, αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Π.Α.Σ., ενώ στην επαναφορά ο Χασομέρης δεν βρήκε καλά τη μπάλα για να σκοράρει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ευκαιρία μόλις στο 47ο λεπτό, όταν ο Ξύδας μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, σούταρε και η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά τν διχτύων. Από το 71΄ ο Απόλλων Πόντου αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω δεύτερης κίτρινης στον Πορτουλίδη, για μαρκάρισμα πάνω στον Λεό. Στο 77΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., όταν ο Πίτου Γκαρσία έβγαλε σκαφτή πάσα στον Κριζμάν, αλλά αυτός σε φάση τετ-α-τετ με τον Πολίτη δεν μπορεί να τον νικήσει. Ότι δεν έγινε με τον Κριζμάν, έγινε ένα λεπτό μετά με τον Παμλιδη να στοπάρει ωραία με το στήθος τη μπάλα και να σουτάρει μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα χτύπησε και σε σώμα αμυντικού των φιλοξενούμενων, άλλαξε ελαφρώς πορεία για να καταλήξει στην εστία του Πολιτη για το 1-0. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και οι γηπεδούχοι δείχνουν να καθαρίζουν το ματς, όταν ο Κριζμάν με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Πολίτη για το 2-0. Στο 84΄και τρίτο τέρμα για τον «Άγιαξ», όταν ο Μπουκουβάλας κέρδισε τις κόντρες, πάσαρε στον Λέο που σούταρε εύστοχα από αριστερά στην κλειστή γωνία του Πολίτη για το 3-0. Τελευταία φάση στο 94΄, ο Αποστολόπουλος σούταρε από τη γωνία της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε σύριζα από τη συμβολή των δοκών σε κόρνερ.


Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (Κάστρο 67΄), Αποστολόπουλος, Λιάσος (Πίτου Γκαρσία 56΄), Σιόντης, Ξύδας, Λεό, Νάουμετς (Κριζμάν 46΄ ), Παμλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαιτάν, Πορτουλίδης, Καλογέρης (Καλαιτζίης 53΄), Λουφάκης (Δόρης 74΄), Θεολόγου (Κοντοές 34΄), Αμαραντίδης, Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου