Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Πρόκριση μέσα στην Κόνιτσα για την Κατσικά, με συνήθη ύποπτο Νάκο!!!


Σπουδαία πρόκριση πήρε η Θύελλα Κατσικάς στην ακριτική Κόνιτσα, καθώς επικράτησε της τοπικής Πίνδου με σκορ 0-1 και χρυσό σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Νάκο!

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, στο 9΄ένα φάουλ του Γούλα και στο 12΄μια κεφαλιά του Βαρτζιώτη πέρασαν άουτ. Στο 23΄ η πιο καλή στιγμή για την Πίνδο από ατομική ενέργεια του Λάμπρου, αλλά έσωσαν οι αμυντικοί της Κατσικάς τελευταία στιγμή.


Στην επανάληψη η πρώτη καλή φάση έγινε στο 72΄όταν ο Λάμπρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία. Το γκολ ήρθε στο 87΄, ο Ριστάνης πασάρει στον Γιαννάκη, ο δεύτερος βγάζει ωραία σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Νάκος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Κατσικάς, Ανδρέα Διαμάντη, και φιλάθλους, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.





Πίνδος Κόνιτσας (Στέλιος Σιώτας) : Γεωλδάσης, Ζαχαρόπουλος(20’ λ.τρ Κυρτζόγλου Στ-  Σπανός Δ 81’), Σπανός Χ, Ρούστα, Σπανός Αλ, Μήτσος, Βλάχος(71’ Μουρεχίδης ),Κυρτζόγλου Α , Λάμπρου, Δημόπουλος, Καλές.

Θύελλα Κατσικάς (Πέτρος Κοντοδήμας): Διαμάντης, Αντωνίου(40’ Παππάς), Λισγάρας, Βαρτζιώτης, Πότσης, Τάτσης, Κωνσταντινίδης (66’ Ριστάνης), Γιωτάκης (78’ Γιαννάκης), Νάκος (90’  Πεχλιβάνης), Ασωνίτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου