Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Δέκα γκολ στο Epirus Sport και νικητής το Επισκοπικό!!!




Βροχή τα γκολ στο γήπεδο του Epirus Sport, όπου ο γηπεδούχος Αετός Περιστερίου υποδέχτηκε την ομάδα του Επισκοπικού, με το τελικό σκορ να γράφει 3-7!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Πλασέ του Κύρκου, μετά από σκαφτή πάσα του Τότσικα Μ.. Οι γηπεδούχοι απαντούν με σουτ του Τζούμα, έπειτα από ασίστ του Γιαννούλη, η μπάλα περνάει κάτω από τον τερματοφύλακα για το 1-1. Ο Νασιάκος με ωραία ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής βάζει μπροστά το Περιστέρι με 2-1. Ασίστ του Τότσικα Μ. στον Κύρκο, σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής, στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας η μπάλα για το 2-2. Στη συνέχεια ο Ζώγος μετά από ωραία συνεργασία με τους συμπαίκτες του σε φάση τετ-α-τετ κάνει το 3-2.

Στην επανάληψη το Επισκοπικό πήρε για τα καλά τα ηνία του παιχνιδιού, σέντρα του Γούση από αριστερά, σουτ του Κύρκου από το ύψος της περιοχής για το 3-3. Κάθετη πάσα του Γκέλια στον Παπαγιαννίδη και 3-4. Ακολουθεί πέναλτι υπέρ του Επισκοπικού για χέρι και ο εκτελεί εύστοχα ο Τότσικας Μ. για το 3-5. Πάσα του Κύρκου στον Παπαγιαννίδη, σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής, στο «παραθυράκι» η μπάλα για το 3-6. Τελικό 3-7 με αυτογκόλ, έπειτα από σουτ του Γεροκώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου