Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Πολύ σκληρά για να λυγίσουν τα κορίτσια του Γιάννενα W.F.C.!!!




Πολύ σκληρή για να πεθάνει η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC, αφού κατάφερε να πάρει το βαθμό με σκορ 2-2, ενώ βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ με δυο τέρματα από το 24΄, με αντίπαλο την ομάδα από το Μεσολόγγι!

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενες στο 17΄ με σουτ τις Βρανά μέσα από την περιοχή, μετά από λάθος της Χατζηλαζάρου. Στο 24΄ σέντρα της Βρανά από δεξιά, ωραία παίρνει τη μπάλα και σουτάρει στην απέναντι γωνία η Γιαννακά για το 0-2.

Τα Γιάννενα WFC, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στην επανάληψη ισοφάρισαν σε 2-2. Στο 52΄ η Ράπτη κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί εύστοχα η Καραγιαννίδου για το 1-2. Πιο πριν είχαν χάσει ευκαιρία οι Μεσολογγίτισες με την Μαρκουτσά. Ακολουθεί σουτ της Ράπτη, που περνάει άουτ. Στο 71΄ φοβερή ευκαιρία για τη Γιαννιώτική ομάδα, φάουλ από δεξιά της Καραγιαννίδου, ωραία κεφαλιά της Νικολαίδου, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα, ενώ στο 73΄ κι άλλη κεφαλιά, αυτή τη φορά από την Ζαχαράτου περνάει επίσης άουτ. Τρία λεπτά πριν τη λήξη έρχεται η ισοφάριση, όταν η Καραγιαννίδου εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα βρίσκει σε σώματα και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2. Στο φινάλε της αναμέτρησης η τερματοφύλακας Χατζηλαζάρου αποκρούει με το ένα χέρι πολύ ωραίο σου της Γιαννακά από το ύψος της περιοχής και κρατά ζωντανή την ομάδα της.


Γιάννενα WFC (Σπυριδωνίδης): Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Κούκα, Ντόκου, Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικολαίδου, Γιωτίτσα, Ράπτη, Νικολάου (68' Τσιούρη)

Μεσολόγγι: Παναγιωτοπούλου, Γρομιτσάρη, Βάτσικα, Μόκκα, Βρανά-Τριανταφύλλου (66' Βουτσά), Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Φιλανδριανού (86' Τζουμερκιώτη), Μαρκουτσά, Μαλισσιώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου