Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Διαβασμένος στη Ριζούπολη ο Π.Α.Σ. και πήρε το βαθμό!!!




Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ήταν το ντέρμπι στη Ριζούπολη, αλλά δεν χρειάστηκε μάλλον, αφού το στείρο 0-0 δεν ήταν και ότι πιο θεαματικό!

Ο Π.Α.Σ. βέβαια ήταν καλά διαβασμένος στα μετόπισθεν και έτσι στο 1ο ημίχρονο δεν είχαμε σχεδόν καμία φάση, αν εξαιρέσει κάποιος το ανάποδο ψαλίδι του Ιριτιέρ στο 44΄, μετά από φάουλ του Βιτλή, που όμως δεν ανησύχησε τον Χουτεσιώτη.

Στην επανάληψη αν και υπήρχε ρυθμός και πάλι δεν έγινα πολλές φάσεις. Στο 50΄ένα καλό σουτ του Παμλιδη από ασίστ του Κριζμάν. Επόμενη φάση στο 79΄ με διαγώνιο σουτ του Παυλίδη, λίγο έξω από την εστία η μπάλα. Τα καλύτερα ήρθαν στο τέλος, όμως χωρίς και πάλι. Στο 89΄κεφαλιά του Βουό, μετά από φάουλ Βιτλή, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 93΄ ο Π.Α.Σ. πήγε να κλέψει τη νίκη, όταν σε φάση αντεπίθεσης ο Κριζμάν δίνει στον Λιάσο, αυτός με τη σειρά του στον Ξύδα, που πιάνει ένα σουτ, αλλά πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Χουάντερσον.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Λαρέα, Κύργιας, Βιτλής, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Λαγός, Καραγκούνης (60' Παυλίδης), Ιριτιέρ (71' Μπαστιανός), Μαρκόφσκι (83' Βουό).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολοπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης (66' Λιάσος), Κάστρο, Καρτάλης (80' Ξύδας), Κριζμάν, Παμλίδης, Λεό (60' Νάουμετς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου