Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Την έριξε από την κορυφή το Μέτσοβο, 1-1 μέσα στην Καστρίτσα!!!





Διατήρησε την παράδοση το Μέτσοβο, που το θέλει να μην ηττάται στο γήπεδο της Καστρίτσας και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας και σκορ 1-1!

Η Καστρίτσα έτσι έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική, όπου την προσπέρασε για ένα βαθμό η γειτονική Κατσικά, με το ντέρμπι στην έδρα των «κόκκινων» να δεσπόζει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για δυο φάσεις στο τέλος του παιχνιδιού, όπου ποδοσφαιριστές τους υποδείχτηκαν σε θέση οφσάιντ.

Στο 7΄ φάουλ του Τσουλιάη Κ., κεφαλιά του Κέντρου, λίγο άουτ η μπάλα. Απαντάει η Καστρίτσα με σουτ του Θανάση, που απέκρουσε ο Μαργώμενος. Στο 12΄ μπαλιά του Ναυρόζογλου, κεφαλιά του Κρανά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 14΄ κεφαλιά του Γιοβανόπουλου, μπλοκάρει δύσκολα ο Γρηγοριάδης. Στο 26΄ ασίστ του Ορφανού, σουτ του Αναστασιάδη, αποκρούει ο Μαργώμενος. Στο 32΄αντεπίθεση για το Μέτσοβο, ασίστ του Τσουλιάη Θ. στον Γιοβανόπουλο κι αυτός πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Δυο λεπτά μετά απευθείας κόκκινη κάρτα στον Θανάση για χτύπημα σε αντίπαλο, με 10 συνέχισε η Καστρίτσα. Στο 42΄ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ναυρόζογλου, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 54΄ φάουλ του Παλαιοπάνου προς τον Τσουλιά Ι., αλλά αυτός στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία. Στο 72΄ κόρνερ του Ορφανού, κεφαλιά του Τσιλιγιάννη, που αστοχεί. Στο 81΄πλασέ του Ανστασιάδη από κοντά, στη γραμμή σώζει ο Κέντρος. Στο 83΄ ωραία ψηλή μπαλιά του Γιάκου, μονοκόμματο σουτ του Ορφανού για το 1-1. Στο 88΄ διπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με Ναυρόζογλου και Ορφανό, η μπάλα κοντράρει σε σώματα προ της εστίας και βγαίνει κόρνερ. Στο 89 ΄ καλή ευκαιρία για το Μέτσοβο με σουτ του Παλαιοπάνου από αριστερά, πέφτει και αποκρούει ο Γρηγοριάδης.


Αγρ. Καστρίτσας (Μάνος Λιαπάκης):Γρηγοριάδης, Μπιστιόλης, Γιάκος, Τσιλιγιάννης, Κρανάς, Κύρκος, Μπισέλας, Αναστασιάδης, Θανάσης, Ορφανός, Ναυρόζογλου.

ΠΑΣ Μετσόβου(Κώστας Γκολφινόπουλος):Μαργωμένος, Τσουλιάης Κ., Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι, Κέντρος, Γοδέβενος, Τσιόστας Κ., Σιούτας, Γιοβανόπουλος (74΄ Μαγκλάρας), Τσουλιάης Θ., Παλαιοπάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου