Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Πολύτιμη νίκη το Πέραμα, 2-1 την Κοσμηρά!!!




Σημαντικότατη νίκη πήρε η Προοδευτική Περάματος στην έδρα της με αντίπαλο την Κοσμηρά και σκορ 2-1!

Είναι η Τρίτη νίκη για τους γηπεδούχους, που έφτασαν τους 11 βαθμούς, σε αντίθεση με την Κοσμηρά, που είναι σε μια κάμψη τον τελευταίο καιρό και έχει κολλήσει στους 14 πόντους.

Παρά την ήττα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, με κεφαλιά του Φερούλη, έπειτα από σέντρα του Μπάρκα. Στο 9΄στο 20΄ και στο 41΄ ο Φερούλης χάνει άλλες τρεις ευκαιρίες να σκοράρει και να διευρύνει το σκορ. Η μπάλα τιμωρεί όμως και στο 43΄ο Διαμάντης με κεφαλιά που σκάει στο έδαφος, μετά από κόρνερ του Μανιώτη, ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 48΄ σουτ του Ντοντοβέτσι και η μπάλα περνάει για λίγο άουτ. Στο 68΄ ο Χαριζάι ανατρέπεται από τον Νάκι έντος περιοχής και δίνεται πέναλτι για το Πέραμα. Το εκτελεί εύστοχα ο Μηλίτσης και κάνει το 2-1. Στο 84΄ και στο 86΄ οι φιλοξενούμενοι χάνουν απίστευτες ευκαιρίες με Φερούλη και Τσούρη να ισοφαρίσουν. Στο 90΄ σουτ του Νούση εκτός περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.


Πέραμα: Ελευθεριάδης, Σίμος (56΄ Χαριζάι), Μπαρούτας, Παλάσκας, Ντόβας Γ., Διαμάντης, Σταματόπουλος (89΄ Ζαλαβράς), Μηλίτσης, Ντοντοβέτσι Εμ. (86΄ Ντοντοβέτσι Ε.), Μανιώτης (90΄ Πουρνάρας), Δούβλης

Κοσμηρα: Μακρής, Νάκιας, Τσούρης, Σιουκουλάνη, Νιτσιάκος, Νούσης, Ζώτος, Μπάρκας (67΄ Τζάγκας), Φερούλης, Μάης (77΄ Ζήσης), Ζάραγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου