Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

"Καθάρισε" στην επανάληψη ο Μαργιόλας, Σταυράκι - Κληματιά 4-0!!!





Στο γήπεδο Κληματιάς υποδέχτηκε ως γηπεδούχος το Σταυράκι την ομάδα της Κληματιάς, έπειτα από συμφωνία των δυο ομάδων, αφού το γήπεδο Λέανδρος Καμηνάς ήταν ταλαιπωρημένο από την κακοκαιρία, επικρατώντας με σκορ 4-0!

Το Σταυράκι παραμένει έτσι στη 2η θέση του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, ενώ η Κληματιά έχει μια φθίνουσα πορεία τον τελευταίο καιρό. Ο Μαργιόλας των γηπεδούχων με χατ-τρικ και την ασίστ στο γκολ του Τούση αδιαμφισβήτητα κερδίζει για μια ακόμα φορά τον τίτλο του MVP για το Σταυράκι.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο κέντρο. Στο 11΄ μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Τούση, μετά από σέντρα του Σοφία από δεξιά, αλλά η μπάλα περνάει άουτ κι η επόμενη καλή στιγμή έρχεται στο 35΄όταν ο Μαργίολας επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής και ο Στράιχερ βγάζει τη μπάλα κόρνερ.

Στο 41΄ ο Ζάγκας μπαίνει περιοχή, ανατρέπεται από τον Τσακανίκα και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Μαργιόλας για να κλείσει έτσι το πρώτο 45λεπτο με το σκορ στο 1-0.


Στην επανάληψη η Κληματιά μπήκε με διάθεση να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και μόλις στο 48΄ ο Κώστας μπήκε από αριστερά, σούταρε, η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυντικού του Στυρακίου, για να καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Τζιάλλας εκτελεί το κόρνερ, η μπάλα δεν διώχνεται μέσα από την περιοχή, σουτ του Ράπτη, λίγο δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ.

Στο 59΄αντεπίθεση για το Σταυράκι, ο Τούσης βγάζει την ασίστ από δεξιά, προ του Μαργιόλα βγάζει σε κόρνερ ο Σπυρόπουλος στο πρώτο δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά, όμως, ο Μαργιόλας με ωραία κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Ζάγκα από δεξιά, δεν αστοχεί και κάνει το 2-0.

Από εκεί και μετά οι τυπικά φιλοξενούμενοι φάνηκε σα να τα παρατάνε κάπως και δέχτηκαν άλλα δυο τέρματα ως το φινάλε. Στο 73΄ κάθετη πάσα του Μαργιόλ και ο Τούσης σε φάση τετ-α-τετ δεν αστοχεί για το 3-0. Έξι λεπτά μετά ωραία συνεργασία Απρίλη – Τούση, με τελικό αποδέκτη τον Μαργιόλα, που πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 4-0.

Στο 85΄ ο Μούτας επιχειρεί ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αποκρούει ο Γκάτζιος και στο 87΄ απαντά το Σταυράκι, όταν ο Τούσης βγάζει μπαλιά από δεξιά, σουτ του Απρίλη μέσα από την περιοχή, δεξί δοκάρι και άουτ η μπάλα.



ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης (Καλογιάννης 80΄), Βήχας, Μαραγκός, Δέρβας, Ζάγκας, Γκεσόυλης (Απρίλης 71΄), Πράσσος, Τούσης, Μαργιόλας, Σοφίας (Σακκάς 80΄)

ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Στράιχερ, Κώστας Κ., Μούτας, Σπυρόπουλος, Τσακανίκας, Παπαλάμπρης (Μάντζιος 75΄), Τζιάλλας (Μπάρλας 80΄), Μπέλλος, Ράπτης (Γιαννάκης 60΄), Κώστας Α., Παυλίδης (Γαρδίκος 71΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου