Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Απώλεια βαθμών για τον Αγροτικό Αστέρα, 2-2 με την Κράψη στον Παρακάλαμο!!!





Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής μέσα στην Καστρίτσα και αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2-2, στην έδρα του, με την Κράψη.

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σιαφάκα, που έκανε πολύ καλό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, ξεκίνησαν δυνατά και είχαν δυο ευκαιρίες με τους Ζήση και Φαρμάκη. Στο 14΄, όμως, ο Αλεξίου με περίτεχνο σουτ εντός περιοχής κάνει το 1-0. Οι Ηλίας Α. και Γκέγκα χάνουν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, αλλά τελικά αυτό έρχεται από την Κράψη στο 35, όταν ο Ζαμπέτας βγαίνει απέναντι από τον Αρχοντάκη και πλασάρει για το 1-1.

Ο Αγροτικός Αστέρας μπαίνει δυνατά στην επανάληψη και απειλεί με τους Κουλούρη, Αλεξίου και Γκέγκα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 74΄ ο Αρχοντάκης κάνει λάθος, ο Κατσούδας παίρνει τη μπάλα και πλασάρει για το 1-2. Δυο λεπτά μετά, όμως, ο Κολιός ανατρέπει τον Τσουμάνη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Ηλίας Α. και κάνει το 2-2. Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να πιέζουν και έχασαν ευκαιρίες με τους Αλεξίου και Τσουμάνη, αλλά ο Σταυρόπουλος απέκρουσε σωτήρια.


Αγροτικός Αστέρας: Αρχοντάκης, Ηλίας Α., Κουλούρης (69΄ Στραγάλης), Ζότα, Δρόσος, Φαρμάκης, Τσουμάνης, Ρούμπής, Αλεξίου, Γκέγκα (82΄ Κλείτσας), Γκόνης (59΄ Ηλίας Μ.)

Κράψη: Σταυρόπουλος, Καράσας, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Μαρκός, Κολιός, Ζήσης, Μάρκο, Βύζας (61΄ Αλεξίου), Σταμούλης (90+ Λάμπρης), Ζαμπέτας (70΄ Κατσούδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου