Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Θρίλερ στο φινάλε στο γήπεδο Κρύας, "διπλό" η Πίνδος Κόνιτσας!!!






Στο γήπεδο Κρύας η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πολύ τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά τελικά οι «ακρίτες» πήραν ένα εξίσου σημαντικό «τρίποντο» και γι’ αυτούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 20ο λεπτό ο Λάμπρου κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Μουρεχίδης και κάνει το 0-1. Η Κρύα ανεβαίνει να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις και η Πίνδος περιμένει για την αντεπίθεση, χωρίς όμως ουσία για κανέναν από τους δυο μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη και πάλι η Πίνδος μπήκε καλύτερα και με τη σέντρα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν ο Λάμπρου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 53΄ ο Κουκοδήμος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, μείωσε για την Κρύα και την ξαναέβαλε στο παιχνίδι. Στο 57΄ κέρδισε και η Κρύα πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζαρη. Ο Λαδιάς ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ευκαιρίες των Λάμπρου, Μουρεχίδη και Γαλανού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι η Κρύα στο 78΄ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Στόλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε για το 2-2. Την τελευταία λέξη όμως είπε η Πίνδος Κόνιτσας καθώς στο 85΄ έπειτα από σέντρα και άστοχή έξοδο του τερματοφύλακα Κετόγλου, ο Σπανός Δ. με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.


Κρύα: Κετόγλου, Συμεωνίδης (73΄ Λαζαρίδης), Δημητρίου (63΄ Μπαμπούλιας Η.), Στόλης, Λαδιάς, Τζώρτζης, Λατίφι, Κουκόδημος, Μπαμπούλιας Α., Μάντζαρης, Οικονόμου

Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Ζαχαρόπουλος, Ράγγας, Μήτσος, Σπάνος Χ. (79΄ Σπανός Δ.), Κυρτζόγλου (86΄ Ρούστα), Λάμπρου (90+ Κίτσος), Γαλανός, Κυρτζόγλου (46΄ Σπανός Α.), Δημόπουλος, Μουρεχίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου