Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη "εξάποντο" για την Α.Ε.Μ., 2-4 μέσα στην Κόντσικα!!!





Πολύ σημαντική νίκη για την Α.Ε. Μικρασιατών μέσα στην έδρα της Κόντσικας με σκορ 2-4, αφού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ η Κόντσικα παρέμεινε στους 6.

Η Α.Ε.Μ. μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό ο Αναγωνστόπουλος με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Μητρογιάννη, κάνει το 0-1. Στο 17΄ σέντρα του Μάντζιου, κεφαλιά – πάσα του Αβαμίδη και ο Μπαλαντάνης με σουτ εντός περιοχής κάνει το 0-2. Στο 22΄ σέντρα του Πιλικίδη, προβολή του Αβραμίδη για το 0-3. Στο 43΄ ο Τσόλας ανατρέπει τον Μαλάμο εντός περιοχής και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Γκάνας, ώστε να μειώσει σε 1-3.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση του και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πέτυχαν δυο τέρματα, που όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί μια ευκαιρία με γυριστό σουτ του Μητρογιάννη, που πέρασε πάνω από την εστία. Στο 75΄ σε φάση αντεπίθεσης ο Αναγνώστοπουλος σε φάση τετ-α-τετ νίκησε τον Γιαμβρία για το 1-4. Στο 80΄ εκτέλεση φάουλ του Μαλάμου, προβολή του Γκάνα για να διαμορφωθεί το τελικό 2-4. Στο 82΄ ο Μαλάμος θα μπορούσε να μειώσει κι άλλο, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.


Κόντσικα: Γιαμβριάς, Μαλάμος, Παπαγιαννόπουλος, Γκάνας, Γκούβας (46΄ Χίζτος), Παπαδόπουλος, Τσαμός (90+ Μπέλος), Μασούρας, Μπάφας, Πούλιος, Γιώτης

Α.Ε.Μ.: Τσόλας, Σιόντης, Γιαννούλης (69΄ Χατζηγιαννίδης), Μπαλαντάνης, Βάσιος, Ανανιάδης, Αναγνωστόπουλος, Αβραμίδης, Μητσογιαννης, Πιλικίδης (58΄ Χρυσοστόμου), Μάντζιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου