Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Με χατ - τρικ "Λέτο" και γκολάρα Πασχάλη η Περίβλεπτος "παρέσυρε" το Βελισσάριο!!!





Στο γήπεδο Περιβλέπτου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Βελισσάριο στο ντέρμπι του Α Ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής και πήρε μια ευρεία νίκη με σκορ 4-0!

Οι «μπλε» ήταν καταιγιστικοί, ειδικά στην επανάληψη, ενώ είχαν και σε μεγάλη μέρα τον δικό τους «Λέτο», όπως είναι το παρατσούκλι του Παππά Ε.. Ο μικρόσωμος ποδοσφαιριστής πέτυχε 3 τέρματα, ενώ ένα ακόμη πολύ ωραίο ο Πασχάλης.

Πολύ καλό και το στήσιμο της ομάδας της Περιβλέπτου, από τον Λευτέρη Νάση και ίσως ήταν μείον για τους φιλοξενούμενους, που έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις ο προπονητής τους, Μιχάλης Κατσίκος. Οι "μπλε" έφτασαν τους 18 βαθμούς, ανέβηκαν δεύτεροι και προσπέρασαν τους αντιπάλους τους.


Το Βελισσάριο μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά και στο 4ο λεπτό σε φάση αντεπίθεσης, Μπαρμπούτης πασάρει προς τον Κόκκινο, αλλά πριν βρει τετ-α-τετ τον προλαβαίνει ο τερματοφύλακας Πιρπιλίδης Φ..

Ακολουθούν δυο σουτ εκατέρωθεν, ένα του Κολέμπα στο 23΄ εκτός περιοχής που πέρασε πάνω από την εστία κι ένα του Παντούλη στο 28΄ από μακριά, που κι αυτό πέρασε άουτ.

Από εδώ και μετά οι «μπλε» ανέβασαν στροφές και απείλησαν την εστία του Γκόγκου τρεις φορές μέσα σε τρία λεπτά, με τον νεαρό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να κάνει πολύ καλές επεμβάσεις.

Στο 30΄ φάουλ του Παππά Ε. από αριστερά, αποκρούει στη γωνία του ο Γκόγκος. Στο 32΄ δυνατό σουτ του Παππά Ε. από αριστερά, πάλι αποκρούει στη γωνία του ο Γκόγκος και ένα λεπτό μετά ο Παππάς Ε. κάνει την κούρσα από αριστερά, βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκόγκο, αλλά και πάλι δεν μπορεί να τον νικήσει.

Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους σε όλο το ματς, όταν ο Κολέμπας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά, πλάσαρε ωραία, αλλά με το ένα χέρι απέκρουσε ο Πιρπιλίδης Φ., πριν η μπάλα πάει στην απέναντι γωνία της εστίας του.

Στο 40΄ο  Πιρπιλίδδης Κ. βγάζει ωραία μπαλιά στον Παππά Ε. κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ, αυτή τη φορά νικάει τον Γκόγκοα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κι άλλη φάση τετ-α-τετ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά βγάζει σε κόρνερ ο Γκογκος.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 53΄, όταν βγήκαν για τετ-α-τετ τρεις παίκτες τους, Κόκκινος, Παπαγεωργάκης και Μπαρμπούτης, αλλά δεν συνεννοήθηκαν καλά και πρόλαβε να διώξει ο Πιρπιλίδης Φ..

Στο 62΄ ωραίο σουτ του Πασχάλη Ι. εκτός περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Γκόγκος. Στο 66΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χήτα για το Βελισσάριο, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 71΄ έρχεται το 2-0 με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Πασχάλη εκτός περιοχής, η μπάλα στην απέναντι γωνία, και τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από ωραία συνεργασία Πιρπιλίδη Κ. και Πασχάλη Ι., ο Παππάς Ε. κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Χατζηδάκη. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι ότι δεν ήταν παράβαση.


Το εκτελεί ο ίδιος εύστοχα για το 3-0, ενώ στο 86΄ σε φάση τετ-α-τετ με τον Γκόγκο, αφού τον περνάει πλασάρει για το τελικό 4-0.


ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ : Πιρπιλίδης Φ., Παντούλης Α., Πιρπιλίδης Κ., Θανασιάς, Σταμάτης, Κεφαλλήνος, Γαβρίλας, Μαλισσόβας, Γκιαλόπουλος (Γιαννής 59΄), Παππάς Ε. (Παντούλης Ε. 87΄), Πασχάλης Ι. (Πασχάλης Δ. 88΄)

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ : Γκόγκος, Τσακιρίδης, Μασούρας, Χατζηδάκης, Τομαράς, Σπήτας (Παπαγιάννης 55΄), Μπαρμπούτης (Μπάρκας 63΄) Κίτσιος, Παπαγεωργάκης, Κόκκινος, Κολέμπας (Χήτας 59΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου