Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

"Πήρε από το χέρι" το Ελληνικό ο Κουτσογιάννης, 3-2 την Μουσιωτίτσα σε ένα φοβερό ματς!!!




Πολύ ωραίο ματς έγινε στο γήπεδο του Epirus Sport μεταξύ της Αναγέννησης Ελληνικού, που είναι εκεί γηπεδούχους, και του Κένταυρού Μουσιωτίτσας με τελικό σκορ 3-2!

MVP του Ελληνικού και πάλι ο Κουτσογιάννης, που πέτυχε χατ-τρικ και έδωσε άλλη μια νίκη στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν εξίσου καλοί με τον Χρήστο Αντωνίου στον πάγκο και εκτός των δυο γκολ, είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο ματς.
Το σκορ άνοιξε το Ελληνικό με πλασέ του Κουτσογιάννη μετά από ωραία ασίστ του Τσολάκου. Οι φιλοξενούμενοι στης συνέχεια έχασαν ευκαιρίες με τον Παππά μέσα από την περιοχή.

Στην αρχή της επανάληψης σουτ του Δόση Γ. εκτός περιοχής για το 1-1. Ο Στάθης απειλεί για το Ελληνικό με φάουλ και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία, όπως ευκαιρία χάνει και ο Ζάκα από κοντά, στην επαναφορά από απόκρουση του τερματοφύλακα των «γαλάζιων» σε φάουλ του Στάθη. Κεφαλιά από κοντά του Νικόπουλο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπίντου, περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια έρχεται το δεύτερο γκολ για το Ελληνικό, όταν ο Στάθης εκτελεί φάουλ από δεξιά, πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Κουτσογιάννη μέσα από την περιοχή για το 2-1. Το Ελληνικό επιμένει και ο Κουτσογιάννης βγάζει παράλληλη μπαλιά από δεξιά, σουτ του Στεργίου μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Παρόμοια φάση με την ασίστ να βγάζει ο Γιώτης, διπλή ευκαιρία του Κουτσογιάννη από κοντά, σώζει και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Τελικά το 3-1 γίνεται με καρφωτή κεφαλιά του Κουτσογιάννη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στάθη από αριστερά. Η Μουσιωτίτσα δεν τα παρατάει και με προβολή του Ορφανού, από σέντρα του Μπίντου από αριστερά, μειώνει σε 3-2. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσα να πάρουν και ο βαθμό της ισοπαλίας, όταν στο φινάλε ο Μπίντος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Νικόπουλος στο δεύτερο δοκάρι γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, κεφαλιά του Δόση Γ., ελάχιστα πάνω από την εστία η μπάλα.

Το Ελληνικό τελείωσε με 10 ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στεργίου για διαμαρτυρία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου