Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Δεν μπόρεσε η Ανατολή, ήττα 3-2 στην Παραμυθιά!!!





Δεν μπόρεσε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο Παραμυθιάς η Ανατολή και ηττήθηκε από το τοπικό Σούλι με σκορ 3-2!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Ντόκου, μετά από πάσα του Μπέλλου, έκαναν το 1-0. Στο 33΄ και στο 39΄ σουτ των Εμβραίζογλου και Κωσταμένα αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο.

Στο 47΄ μετά από φάση διαρκείας, ο Μπέλλος σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά του Ντόκου στο δεύτερο δοκάρι για το 2-0. Στο 54΄ οι «Πόντιοι» αντέδρασαν, σουτ του Σκανδάλη εκτός περιοχής, αποκρούει ο Πατσιούρας, η μπάλα φτάνει στον Φωλινα, αυτός πασάρει στον Νούγια, ο οποίος από κοντά μειώνει σε 2-1. Στο 72΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τάτση, που χτύπησε εκτός φάσης τον Σκανδάλη. Στο 74΄ έρχεται το 3-1 με σουτ στη κίνηση από τον Γεωργάκη, σε απομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας. Στο 86΄ ωραίο και δυνατό σουτ του Σκανδάλη για να γίνει το σκορ 3-2. Στο φινάλε του ματς κεφαλιά του Νάσιου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κατσίφα, λίγο άουτ η μπάλα.


Σούλι Παραμυθιάς (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμένας (62' Πλατιάς), Μπέλλος (66' Παπαδόπουλος), Παπαρούνας (78' Παππάς), Ντόκος (84' Αθανασίου), Γεωργάκης.

Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (73' Κολιούσης), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (53' Νούγιας), Χριστακόπουλος, Τσουμάνης, Φωλίνας (81' Κατσίφας).
* Φωτογραφία: Theball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου