Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Π.Α.Σ. - "Μένκα" : 1-0 και αφεντικό στην κατηγορία!!!




Ότι καλύτερο αυτό το Σαββατοκύριακό για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, που επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας στους Ζωσιμάδες, αλλά εκτός αυτού έπιασε κορυφή στην Super League 2, αφού ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στην έδρα του με 1-2 από τον Καραισκάκη Άρτας!

Φτωχό το 1-0 για τους γηπεδούχους, αφού είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό σήμερα τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας, Μένκα.

Ο «Άγιαξ» μπήκε δυνατά και μόλις το 4ο λεπτό σουτ του Ξύδα, με τα πόδια αποκρούει ο Μένκα και στην επαναφορά ο Κάστρο δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 8΄ κι άλλη ευκαιρία, κάθετη του Κάστρο στον Ξύδα, σέντρα από δεξιά και κεφαλιά του Παμλίδη, που δεν τη βρήκε όμως καλά και η μπάλα έφυγε σχεδόν παράλληλα από την εστία. Στο 25΄έρχεται τελικά το γκολ για τον Π.Α.Σ., όταν ο Νάουμετς εκτέλεσε το κόρνερ με πάσα στον Ξύδα, σέντρα του δεύτερου, κεφαλιά του Κριζμάν και η μπάλα στο πλεχτό για το 1-0. Στο 37΄ πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα Δράμας, σε κεφαλιά του Κουκόλη, μετά από φάουλ του Κρητικού, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 67΄ ο Π.Α.Σ. χάνει σπουδαία ευκαιρία για δεύτερο τέρμα, ο Νάουμετς έβγαλε την κάθετη και ο Παμλίδης σε τετ-α-τετ σημάδεψε στην κλειστή γωνία του Μένκα που απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια. Στο 72΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Λέο, με τα πόδια απέκρουσε ο Μένκα. Στο 76΄ σουτ του Παμλίδη εκτός περιοχής και πάλι διώχνει με τις γροθιές ο Μένκα. Στο 85΄ ο Μένκα θα σώσει για ακόμα μια φορά την ομάδα του από δεύτερο γκολ, όταν ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Λέο έκανε καρφωτή κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των Δραμινών. Στο 90΄ τελευταία καλή στιγμή, ασίστ του Παμλίδη στον Κάστρο, σουτ του τελευταίου, αποκρούει ο Μένκα.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης (77' λ.τρ. Λιάσος), Κάστρο, Νάουμετς (70' Λεό), Ξύδας (60' Ράντοβατς), Παμλίδης, Κριζμάν.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κωνσταντίνος Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (82' Περεγιό), Οικονόμου, Κρητικός (72' Κόντος), Πλέγας, Ρόβας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης (8' λ.τρ. Καψάλης) , Χάμοντ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου