Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Επιστροφή στις νίκες για το Κάστρο, 4-2 το Νεοχωρόπουλο!!!





Νίκη μετά από καιρό για το Κάστρο, που επικράτησε του Νεοχωρόπουλο με σκορ 4-2 και έφτασε έτσι τους 14 βαθμούς, ενώ το Νεοχωρόπουλο φαίνεται να μην έχει χτίζει καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού ηττήθηκε και από τους Αμπελόκηπους.

Οι «γαλάζιοι’ έχασαν ευκαιρία με τον Κίτσιο από κοντά, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 23΄ σέντρα του Τραγουδάρα Δ. από δεξιά, δεν διώχνει καλά η αντίπαλη άμυνα και ο Νούσης από κοντά, περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Καρατζένη για το 1-0. Στη συνέχεια λάθος των γηπεδούχων, ο Κίτσιος σε ένα ακόμη τετ-α-τετ, πάει πολύ πλάγια αριστερά και πλασάρει για να καταλήξει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και άουτ. Με την εκπνοή του ημιχρόνου κόρνερ για το Κάστρο, η μπάλα φτάνει στον Νούση, που με δυνατό σουτ εντός περιοχής κάνει το 2-0.

Στις αρχές της επανάληψης ωραία συνεργασία Οικονόμου με Κίτσιο, σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 62΄ ολέθριο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Καραμάνης κλέβει τη μπάλα και πλασάρει τον Καρατζένη για το 3-0. Στο 84΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Νούση για το 4-0. Στο 86΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Κάστρου, φοβερό ψαλιδάκι του Οικονόμου, που μειώνει σε 4-1. Στο 88΄ απίστευτο σουτ του Βελογιάννη εκτός περιοχής, στο δεξί «παραθυράκι» η μπάλα, άγαλμα ο Καραγιάννης και 4-2 τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου