Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Πέμπτη σερί νίκη της Πίνδου, 3-1 με ανατροπή τον Αετό Νήσου!!!




Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η τοπική Πίνδος υποδέχτηκε τον Αετό Νήσου και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 και ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 22 βαθμούς με την πέμπτη σερί νίκη της και προσπέρασε τον Αετό Νήσο, που παρέμεινε στους 21 και χάλασε επίσης ένα καλό σερί πέντε συνεχόμενων νικών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι και μόλις στο 2ο λεπτό φάουλ του Πρέντζα, στο «γάμα» της εστίας του Γεωλδάση η μπάλα γι το 0-1. Στο 6΄ ο Πρέντζας παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι τελικά ισοφαρίζουν νωρίς με πλασέ του Μουρεχίδη, έπειτα από σέντρα του Λάμπρου. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 26΄ και πάλι με τον Πρέντζα, αλλά η Πίνδος ήταν που πήρε το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Ο Δήμοπουλος εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Μουρεχίδη και 2-1.

Στο 59΄ ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους «ακρίτες», σουτ του Λάμπρου, αποκρούει ο Τσαμητρόπουλος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης δεν αστοχεί. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Μουρεχίδη για την Πίνδο και τους Πρέντζα και Μπίλη για τον Αετό. Στο 74΄ ο Σπανός Δ. κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Μουρεχίδης, αλλά αποκρούει ο Τσαμητρόπουλος.


Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Ζαχαρόπουλος (67΄ Ρούστα), Ράγγας, Μήτσος, Σπανός Α.  (90΄ Καλές), Σπανός Χ.,  Λάμπρου Ν., Κυρτζόγλου Α.  (76΄ Λάμπρου Λ.), Γαλαχς (67΄ Σπανός Δ.,  Δημόπουλος, Μουρεχίδης

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Τσιλίκης (90  λτρ. Κουβάτης), Κονδύλης, Κοτσίνας, Αθανασίου (46΄ Τότσικας), Κασίμης, Πρέντζας (77΄ Λουντζης), Στογιαννης, Τζιμογιαννης (63΄ Μπίλης), Γκόντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου