Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

«Τρίποντο» – δώρο Χριστουγέννων, από «Βέλιτς» και Μπάτζιο, για την Ελεούσα!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η Θύελλας Ελεούσας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη πριν την ανάπαυλα των γιορτών, με σκορ 0-1 επί της Κράψης!

Υπηρεσιακός προπονητής για τους φιλοξενούμενους ο Κώστας Βελτσίστας, μέχρι νεοτέρας.

Οι γηπεδούχοι δεν συνέχισαν με θετικό αποτέλεσμα μετά το «Χ» στον Παρακάλαμο, σε αντίθεση με τους κιτρινόμαυρους, που πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, την Τρίτη στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 11 βαθμούς. Πρόσωπα του αγώνα για τη Θύελλα ο Βελτσίτσας, που πέτυχε το γκολ και ο τερματοφύλακας Μπάτζιος, που απέκρουσε πέναλτι, φέρνοντας έτσι πιο νωρίς το «τρίποντο – δώρο» για την ομάδα τους, πριν τα Χριστούγεννα.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 13΄ απείλησαν πρώτη φορά την αντίπαλη εστία, όταν σε συνδυασμό Τσακανίκα Β. με Πεπόνη Θ. και τελικό αποδέκτη τον Βελτσίστα, το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Σταυρόπουλος. Ενώ δυο λεπτά ασίστ του Τσακανικα Β., σουτ του Πεπόνη Ι. από δεξιά, μπλοκάρει και πάλι ο Σταυρόπουλος.

Στο 23΄ ο Τσακανίκας Ι. επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Τέσσερα λεπτά μετά η πρώτη φάση για την Κράψη, κάθετη του Ζήση, σουτ του Ζαμπέτα, αποκρούει ο Μπάτζιος.
Δέκα λεπτά μετά η Ελεούσα πιέζει ψηλά ο Τζιάλλας κλέβει τη μπάλα και πασάρει στον Βελτσίτσα, που σε φάση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-1.


Στην επανάληψη η πρώτη φάση ήταν και πάλι για την Ελεούσα, όταν στο 48΄ ο Μπανδέλης πασάρει στον Βελτσιτσα, σουτ του δεύτερου, αποκρούει ο Σταυρόπουλος. Απαντά στο 57΄ η Κράψη, όταν ο Αλεξίου σεντράρει από δεξιά, πριν φτάσει η μπάλα τον Σταμούλη στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπάτζιος διώχνει τη μπάλα. 

Συνεχίζει να πιέζει η Κράψη, που κυνηγούσε την ισοφάριση στο 2ο ημίχρονο. Στο 62΄ σέντρα του Σταμούλη από αριστερά, σουτ του Σταμούλη από καλή θέση μέσα στην περιοχή, μπλοκάρει ο Μπάτζιος. 

Στο 75΄ σε φάση αντεπίθεσης της Ελεούσας, ο Πεπόνης Ι. πασάρει στον Μπανδέλη, σουτ του δεύτερου από δεξιά και εντός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 84΄ σουτ – βολίδα του Βελτσίστα εκτός περιοχής, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.

Στο 87΄ δίνεται πέναλτι υπέρ της Κράψης για ανατροπή στον Σταμούλη από τον Τσακανίκα Β.. Ο δεύτερος ισχυρίζεται ότι βρήκε μπάλα, κάτι που αφήνει αμφιβολία και στο βίντεο. Δύσκολη φάση από τη γωνία που είναι και το πλάνο. Ο διαιτητής είχε σίγουρα καλύτερη θέση.



Το πέναλτι όμως χάνεται, καθώς ο Μπάτζιος δεν ξεγελιέται, αποκρούει την εκτέλεση του Σταμούλη και κρατάει όρθια την ομάδα του.


ΚΡΑΨΗ : Σταυρόπουλος, Καρασάς, Βύζας, Φαρμάκης, Μάρκος Β., Κολιός, Ζήσης, Ζαμπέτας, Κατσούδας (Μάρκος Ν. 78΄), Σταμούλης, Αλεξίου

ΕΛΕΟΥΣΑ : Μπάτζιος, Πεπόνης Ι. (Βάσιος Α. 90΄), Τσακανίκας Β., Οικονόμου, Τζουρμανάς, Τζιάλλας (Φώτος 46΄), Μαμακής, Τσακανίκας Ι., Βελτσίστας, Πεπόνης Θ., Μπανδέλης (Βάσιος Ι. 89΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου