Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

"Γαλάζια Θύελλα" στην επανάληψη το Νεοχωρόπουλο, 4-0 το Ροδοτόπι!!!




Το Ροδοτόπι αν και ήταν πρώτο για αρκετές αγωνιστικές στο Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής, σήμερα δεν δικαιολόγησε καθόλου τη βαθμολογική του θέση και ηττήθηκε με σκορ 4-0 από το Νεοχωρόπουλο στο Ενωσιακό γήπεδο!

Οι «γαλάζιοι», κυρίως στην επανάληψη, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ροδοτόπι και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αν δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας Νούτσος. Το Ροδοτόπι πλέον ισοβαθμεί στη κορυφή με Ζωοδόχο και Σταυράκι έχοντας 31 βαθμούς, ενώ το Νεοχωρόπουλο είναι στους 27 και την 5η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον Πωγωνάτο.


Το πρώτο ημίχρονο στο μεγαλύτερο διάστημα του δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο από πλευράς φάσεων, αφού το ματς ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου. Ένα σουτ του Κίτσιου από αριστερά πέρασε ψηλά άουτ για τους γηπεδούχους και στο 25΄μια κεφαλιά του Παπαιώαννου, από φάουλ του Αργύρη Π., επίσης βγήκε άουτ.

 Στο 32΄στην πιο καλή φάση του ματς μέχρι τότε, το Νεοχωρόπουλο βγαίνει στην αντεπίθεση, βαθιά μπαλιά του Κίτσιου στον Κιτσάκη, ο δεύτερος «κρεμάει» τον Νούτσο που έχει βγει εκτός εστίας για το 1-0. Με τη σέντρα το Ροδοτόπι βγαίνει μπροστά, ο Νίτα περνάει και τον τερματοφύλακας Καρατζένη, πλασάρει, αλλά πάνω στη γραμμή σώζει και βγάζει σε κόρνερ ο Κούτρας και το ημίχρονο λήγει χωρίς κάτι άλλο.


Στην επανάληψη οι «γαλάζιοι» μπήκαν φουριόζοι και στο 50΄ο Κιτσάκης σεντράρει από δεξιά, ατομική ενέργεια και σουτ του Κίτσιου εντός περιοχής, αποκρούει ο Νούτσος, Δυο λεπτά μετά, όμως, ο Κίτσιος κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Οικονόμου αφήνει πολύ ωραία στον Κιτσάκη, που σε σχεδόν κενή εστία δεν αστοχεί για το 2-0.

Στο 55΄ κάθετη πάσα του Οικονόμου, τετ-α-τετ του Κίτσιος, αποκρούει προσωρινά ο Νούτσος, η μπάλα φτάνει στον Κιτσάκη, που από κοντά κάνει το 3-0. Στο 56΄ τετ-α-τετ του Κιτσάκη, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 57΄ μια απάντηση από πλευράς Ροδοτοπίου με σουτ του Αργύρη Α. εκτός περιοχής, σε κόρνερ έβγαλε ο Καρατζένης. 

Το Νεοχωρόπουλου συνεχίζει να σφυροκοπάει και οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνεται να έχουν αντίδραση. Στο 72΄ ο Οικονόμου σε φάση τετ-α-τετ βλέπει τον Νούτσο να του λέει «όχι». Στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Τέγου αποκρούει ο Νούτσος, στην επαναφορά ο Γεωργίου δεν μπορεί να σκοράρει.

Τελικό 4-0 στο 79’, όταν ο Τέγος κάνει την κούρσα από αριστερά σε φάση αντεπίθεσης, πασάρει στον Κίτσιο κι αυτός με άψογο σουτ από ο ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Νούτσου.



ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Καρατζένης, Γεωργούλας, Παργινός (Γεωργούλας 63΄), Κούτρας, Χάιδος, Μάτσιας, Βελγιάννης, Τέγος (Τσουμάνης 89΄), Κίτσιος, Κιτσάκης (Γεωργίου 70΄), Οικονόμου (Θεοδώρου 81΄)

ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Νούτσος, Νίτα, Τρομπούκης, Ρόγκας, Παίκας, Κυπριανός, Αργύρης Α. (Τσίνης 63΄), Ταμπούρας (Γκροπάσι 53΄), Αργύρης Π., Λούζης, Παπαιώαννου (Τσόδουλος 61΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου