Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Άντεξαν ως το 80' τα κορίτσια του Γιάννενα W.F.C.!!!




Για 80 λεπτά άντεξαν τα κορίτσια του Γιάννενα W.F.C. στη δύσκολη έδρα του Ατρόμητου Αθηνών, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα των Ιωαννίνων ταξίδεψε με μόλις 12 παίκτριες λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Ατρόμητος πίεσε από την αρχή και είχε δυο δοκάρια στο 1ο ημίχρονο. Στο 40ο αριστερό βολέ της Σάλκουνιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου. Στο 43ο απευθείας εκτέλεση φάουλ της Σάλκουνιτς κατέληξε επίσης στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθαν  τελικά τα γκολ για τις Περιστεριώτισες. Στο 80ο η Ρόκοβα μετά από κόρνερ έπιασε το σουτ και σημείωσε το 1-0, την στιγμή που η άμυνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει τον κίνδυνο. Η Παπαθεοδώρου στο 86ο με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από την Xατζηλαζάρου, με την τερματοφύλακα της ομάδας των Ιωαννίνων να καταφέρνει να αποκρούσει. Όμως στο 89ο η Παπαθεοδώρου, πήρε τη ρεβάνς και πλασέ στην κλειστή γωνία σημείωσε το 2-0.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. : Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Ρόκομα, Φυτίλη (71′ Γιούσια), Κριεζή, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ WF.C. : Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικολαΐδου, Γιωτίτσα, Ράπτη, Τσιουρη, Ντοβα, Σωτήρα (87′ Υφαντή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου