Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη, έστω και με 2-1, για τη Δαφνούλα!!!





Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλα υποδέχτηκε την ομάδα του Επισκοπικού κι αν και είχε αρκετές ευκαιρίες δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1!

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Κύρκος έβγαλε ωραία ασίστ στον Γεροκώστα κι αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1. Το 1-1 έγινε σε φάση τετ-α-τετ του Κατσαμπίρη, μετά από κάθετη πάσα του Ράπτη. Το 2-1 έγινε από την άσπρη βούλα, όταν ο Κατσαμπίρης πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά στη συνέχεια ανατράπηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονόμου.

Οι «μπλε» είχαν ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο με τον Κατσαμπίρη να πλασάρει από κοντά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Σουτ του Ράπτη, στο δοκάρι η μπάλα και μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Σουτ του Ζιάρκα, ασταθής επέμβαση του τερματοφύλακα, δοκάρι η μπάλα και μετά μπλοκάρει. Κεφαλιά του Κατσαμπίρη από κόρνερ του Ράπτη λίγο άουτ και κόρνερ του Οικονόμου, για λίγο δεν την προλαβαίνει σε κενή εστία ο Τσιάβος. Στην επανάληψη εκτός των δυο γκολ ο Κατσαμπίρης είχε ένα ακόμη χαμένο τετ-α-τετ, καθώς μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Γεροκώστα στο 30ο λεπτό κι στο 80΄μετά από σέντρα του Κύρκου, σουτ του Μπάκια στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας, αλλά εκτινάχθηκε ο τερματοφύλακας της Δαφνούλας και απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο βοηθητικό Κατσικάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου