Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Επιστροφή στις νίκες με "αγγλικό" σκορ η Κληματιά!!!



Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η ομάδα της Κληματιάς επανήλθε τις επιτυχίες και μάλιστα σε ένα ματς με «αγγλικό σκορ», αφού επιβλήθηκε της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου με σκορ 5-2!

Η πρώτη καλή φάση, μόλις το 4ο λεπτό, άνηκε στα «αγριοκάτσικά», όταν ο Καμονάς μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας βγήκε τετ-α-τετ με τον Στράιχερ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Δυο λεπτά μετά, καλό σουτ του Μούτα, στο δοκάρι της εστίας του Γεράκου η μπάλα. Στο 9΄ ο Μακολλάρι ήταν πιο εύστοχος και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Άμεση απάντηση των γηπεδούχων, όταν στο 11΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλαχόπουλου ισοφαρίζουν σε 1-1. Στο 35΄ η επόμενη φάση, με τον Γκουγιάννο να βρίσκεται εντός περιοχής, αλλά να σουτάρει άουτ. Στο 42΄ ο Παπαλάμπρης με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-1.Πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, ο Παπαλάμπρης έβγαλε κάθετη πάσα στον Παυλίδη κι αυτός με πλασέ ενώ πέφτει κάνει το 3-1.

Στις αρχές της επανάληψης ο Μπέλλος σουτάρει, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 55΄ φάουλ για το Κεφαλόβρυσο, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή της Κληματιάς και ο επερχόμενος Θωμαίδης μειώνει σε 3-2. Στο 61΄ παράλληλη μπαλιά του Βλαχόπουλου από δεξιά, πλασέ του Γκουγιάννου στο δεύτερο δοκάρι για το 4-2. Στο 67΄ ο Γκουγιάννος κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί πολύ όμορφα ο Παπαλάμπρης για το 5-2. Το Κεφαλόβρυσο δεν τα παρατά όμως και στο 78΄ έχει ευκαιρία με τον Τάσιο σε φάση τετ-α-τετ, αλλά η μπάλα περνάει άουτ και στο 84΄ μετά από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Ζουρνατζή, διώχνει πάνω στη γραμμή ο Κώστας και στη συνέχεια μπλοκάρει ο Στράιχερ.


Κληματιά: Στράιχερ, Κώστας,Μούτας, Σπυρόπουλος, Τσακανίκας, Παπαλάμπρης, Τζιάλλας(85’ Μπάρλας), Μπέλλος (81’ Μάντζιος), Βλαχόπουλος, Γκουγιάννος (70’ Ράπτης), Παυλίδης (74’ Γιαννάκης).


Κεφαλόβρυσο: Γεράκος, Μπενέκας, Μακολλάρη, Γκορίτσας (50’ Τάσιος), Πότσης, Τσουμάνης(63’ Ζουρνατζής), Θωμαίδης, Μπάσιος, Μακολλάρι, Ντόντης (69’ Λέσσης), Καμονάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου