Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

"Διπλό" για το Πέραμα στο Αγία Σοφία, κόντρα στη ροή του δευτέρου ημιχρόνου!!!




Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη για την Προοδευτική Περάματος, η δεύτερη σερί μετά την περασμένη αγωνιστική επί της Κοσμηράς, και μάλιστα σε μια δύσκολή έδρα όπως το Αγία Σοφία, με σκορ 0-2!

Η Α.Ε.Μ. δεν κατάφερε κι αυτή να εκμεταλλευτεί το θετικό αποτέλεσμα που πήρε μέσα στην Κόντσικα και παρέμεινε στους 9 βαθμούς, ενώ αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στους 14 και έπιασαν την Κοσμηρά στην 10η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι αν και στο 1ο ημίχρονο δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και πέτυχαν ένα γκολ, στην επανάληψη σκόραραν για δεύτερη φορά, κόντρα όμως στη ροή του ματς, αφού η Α.Ε.Μ. έχανε αρκετές ευκαιρίες.


Το ματς φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι αρκετά δυνατό. Στο 5ο λεπτό μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, όταν ο Μπαλαντάνης έκανε το γέμισμα, ο Ντόβας σταμάτησε τη μπάλα, αλλά έχει απλωμένα τα χέρια. Ούτε από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα αν τη σταματάει με το χέρι.


Φτάνουμε στο 15΄ για να γίνει η πρώτη καλή στιγμή, από πλευράς Α.Ε.Μ., όταν ο Γιαννούλης απέφυγε ωραία από δεξιά τους αντιπάλους του, σέντραρε, κοντινή κεφαλιά του Πιλικίδη στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Ελευθεριάδης.

Η επόμενη και τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα ήταν στο 21΄και από αυτή προήλθε και το πρώτο γκολ του Περάματος. Ο Μηλίτσης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Ντόβα, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και όπως δείχνει ο βοηθός διαιτητή έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος, αρά είναι γκολ, για το 0-1.


Στην επανάληψη η Α.Ε.Μ. μπήκε πιο επιθετικά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, μιας και κυνήγαγε το σκορ. Στο 49΄, λοιπόν, η πρώτη καλή στιγμή, όταν ένα σουτ του Αναγνωστόπουλου εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Στο 53΄ φάουλ με πάσα του Μανιώτη προς τον Διαμάντη, αυτός από δεξιά σουτάρει, λίγο άουτ η μπάλα. Τέσσερα λεπτά μετά απαντά η Α.Ε.Μ. με ωραίο σουτ του Μπαλαντάνη εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 61΄ πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Γιαννούλης σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά – ψαράκι του Αναγνωστόπουλου από κοντά, με τα ακροδάχτυλα βγάζει σε κόρνερ ο Ελευθεριάδης. Στο 67΄ κι άλλη χαμένη ευκαιρία για την Α.Ε.Μ., όταν μετά από φάση διαρκείας ο Χρυσοστόμου σουτάρει εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να πιέζουν και στο 75΄ ο Μαυρίδης κάνει το γέμισμα στην περιοχή, δεν διώχνει καλά η αντίπαλη άμυνα, σουτ του Ντασιάκη εντός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα.

Σαν να μην έφταναν οι χαμένες ευκαιρίες για την Α.Ε.Μ. στο 79΄έρχεται και το 0-2, με τον Μπισέλα να πασάρει από δεξιά, σε φάση αντεπίθεσης, και τον Λάππα με κοντινή προβολή να σκοράρει. Ο Μπισέλας μέσα σε λίγα λεπτά που έπαιξε έβγαλε ασίστ για γκολ και ξαναβγήκε αλλαγή, λόγω πόνων στη μέση του.

Η Α.Ε.Μ. παρόλα αυτά δεν τα παρατά και στο 88΄ο Ανανιάδης βγάζει την πάσα από δεξιά, σουτ του Μαυρίδη από κοντά, σε σώμα αμυντικού του Περάματος η μπάλα και βγαίνει κόρνερ. Στο 90΄κι άλλη ευκαιρία, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Περάματος, σουτ Μπαλαντάνη από κοντά, άουτ η μπάλα.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να βάλουν κι άλλο τέρμα στην αντεπίθεση, ο Μηλίτσης έβγαινε τετ-α-τετ με τον Τσόλα, αλλά τελευταία στιγμή με άψογο τάκλιν ο Βάσιος βγάζει τη μπάλα κόρνερ.



Α.Ε.Μ. : Τσόλας, Σιόντης, Γιαννούλης (Χρυσοστόμου 65΄),Μπαλαντάνης, Βάσιος, Ανανιάδης, Αναγνωστόπουλος, Πιλικίδης (Μαυρίδης 54΄), Μητρογιάννης, Ντασιάκης, Μάντζιος

ΠΕΡΑΜΑ : Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Μπαρούτας, Παλάσκας, Ντόβας, Διαμάντης, Χαριζάι (Ζαλαβράς 91΄), Μηλίτσης, Ντοντοβέτσι (Μπισέλας 60΄ λγ. τρ.(Ντόβας Θ. 89΄)), Μανιώτης, Λάππας (Ντοντοβέτσι Μ. 84΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου