Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πήγε να το γυρίσει "τούμπα" η Ανατολή - Φωνάζει για πέναλτι!!!





Δεν κατάφερε ούτε σήμερα να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα της Ανατολής, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα της Λευκίμμης στην έδρα της και σκορ 2-2!

Οι «Πόντιοι» παρότι βρέθηκαν με 0-2 πίσω το σκορ, κατάφεραν πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στην επανάληψη, ενώ φωνάζουν και για φάση που δεν τους δόθηκε πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 7ο λεπτό έκαναν το 0-1 με σουτ του Κυπτίου εκτός περιοχής. Στο 22΄ ο Κυπτίου σέντραρε, κεφαλιά του Τσεβανέδη, απέκρουσε ο  Γκάρας και στην επαναφορά ο Πανταζής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έξι λεπτά μετά ο Τσουμάνης ανατρέπει τον Τσεβανέδη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος και κάνει το 0-2. Στο 33΄ πέναλτι και για την Ανατολή σε ανατροπή του Φίλιου από τον Λέτσο. Το εκτελεί εύστοχα ο Χριστακόπουλος και μειώνει σε 1-2.

Στο 46΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ο Νούγιας πέφτει μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα αντιπάλου. Πέναλτι ζητάνε οι της Ανατολής, παίζεται λέει ο διαιτητής. Στο 52΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσεβανέδη, βγάζει σε κόρνερ ο Γκάρας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κωστακιώτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κυπτίου πήρε τη κεφαλιά, αλλά πάνω στη γραμμή έσωσε ο Μαρμούτας. Στο 56΄ σουτ του Τσουμάνη, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ, το οποίο εκτελεί ο Εμβραίζογλου, κεφαλιά του Τσουμάνη στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 67΄ πολύ ωραίο σουτ του Νούγια από αριστερά, διώχνει με δυσκολία Λέτσος. Στο 77΄ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για την Ανατολή, όταν ο Μαρμούτας σέντραρε από δεξιά, ο Κλιτσινάρης με κοντινή κεφαλιά δεν αστόχησε για το 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος (89΄Γκούμας), Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (67’ Κολιούσης), Νούγιας, Εμβραΐζογλου, Χριστακόπουλος, Τσουμάνης, Φωλίνας.

Λευκίμμη (Δημήτρης Μουρούτης): Λέτσος, Βούλγαρης, Ζαχαράκης, Ανυφαντής, Τόλης, Πανταζής (68’ Καμαρά), Νικήτας, Κυπτίου, Κωστακιώτης, Τσεβανέδης, Γαστεράτος (86' Θεοδωράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου