Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Εύκολη πεντάρα ο Ολυμπιακός Βοτανικού!!!





Στο Ενωσιακό γήπεδο φιλοξένησε ως γηπεδούχος η ομάδα της Μηλιάς τον Ολυμπιακό Βοτανικού και το ματς έληξε 0-5 υπέρ των ερυθρόλευκων, που παραμένουν έτσι στην κορυφή του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής!

Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 11΄, όταν ο Λαλάι εκτελεί κόρνερ με πάσα, σουτ του Καλούδη εκτός περιοχής, πάνω στη γραμμή σώζει ο Γκόγκος. Δυο λεπτά μετά ο Καλούδης είναι πιο εύστοχος στο πλασέ του, μετά από κλέψιμο και κάθετη πάσα του Χαμπίπη, για να κάνει το 0-1.

Στο 17΄ο Λαλάι επιχειρεί ένα σουτ από αριστερά, που δεν είχε πολύ τύχη, αλλά ο τερματοφύλακας Κοτελίδας χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, περνάει κάτω από τα πόδια του και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

Δυο λεπτά μετά ο Στράτης με ατομική ενέργεια και σουτ από δεξιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 22΄ ο Καλούδης βγάζει τη πάσα από δεξιά, ο Λαλάι  καθυστερεί, θέλει να περάσει και τον γκολκίπερ Κουτελίδα, αλλά δεν μπορεί, καθώς αυτός μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 28΄ ο Χαμπίπης βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Τσόκρη, τετ-α-τετ αυτός με τον Κουτελίδα, αποκρούει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 29΄ ο Χαμπίπης πασάρει στον Ναβρούζογλου, αυτός μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή, πλασάρει στην απέναντι γωνία για το 0-3.

Δυο λεπτά μετά ο Ναβρούζογλου με ατομική ενέργεια και αφού αδειάζει δυο αντιπάλους του, σουτάρει από κοντά για το 0-4.Στο 33΄ πρώτη καλή στιγμή για τη Μηλιά, φάουλ του Μαγειρία Α. από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Κύρκου, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 39΄ ασίστ Τσόκρη, σουτ του Λαλάι από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 43΄καλό σουτ του Μαγειρία Α. εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.


Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή είναι στο 52΄ για τους ερυθρόλευκους, όταν ο Στράτης βγάζει ωραία ασίστ στον Καλούδη, πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Κουτελίδα, αλλά ο δεύτερος τον προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ. Στο 55΄ μακρινό σουτ του Διαμάντη, με τις γροθιές απομακρύνει ο Κουτελίδας.

Στο 59΄ ο Δαδάνης Σ. πασάρει στον Μαγειρία Α., αυτός σουτάρει από δεξιά στο ύψος της περιοχής, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, σκάει στο έδαφος, αλλά δεν έχει περάσει στη γραμμή και απομακρύνεται από τους αμυντικούς του Βοτανικού.

Στο 62΄ ο Χαμπίπης πασάρει στον Ζώτο, ωραίο σουτ του Ζώτου, ακόμα πιο ωραία η απόκρουση του Κουτελίδα, που βγάζει σε κόρνερ. Στο 64΄ κόρνερ ο Χαμπίπης, κεφαλιά Καρυπιάδης και0-5.

Στο 73΄ο Στράτης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κουτελίδα και πλασάρει άουτ. Στο 80΄ ωραίος συνδυασμός Στράτη – Λαλάι, τελικός αποδέκτης δεξιά ο Κρικώνης, που σουτάρει άουτ. Τελευταία φάση πριν το φινάλε του ματς, ατομική ενέργεια και σουτ του Καρυπιάδη από αριστερά, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Κουτελίδας.


ΜΗΛΙΑ : Κουτελίδας, Σούλιος, Μαγειρίας Μ., Ντούκας (Μάντζιος 46΄), Λιούτας, Κύρκος, Παλτινιώτης, Μαγειρίας Α., Δαδάνης Σ., Γκόγκος, Δαδάνης Δ..

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Νικολαΐδης, Στράτης, Ραγιάς, Θάνος, Καμπής, Διαμάντης (Ζώτος 56΄), Μπαρέκος, Λαλάι, Καλούδης (Κρικώνης 63΄), Ναβρούζογλου, Τσόκρης (Καρυπιάδης 46΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου