Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Έσπασε τα δοκάρια ο Βοτανικός, 0-0 με το Συρράκο!!!




«Άσφαιρο» το ματς στη Λιμνοπούλα, μεταξύ Ολυμπιακού Βοτανικού και Σταυραετού Συρράκου, με τους ερυθρολεύκους όμως να μην ανησυχούν, αφού και οι ακόλουθοι τους δεν πήραν νίκες!

Η ομάδα του Βοτανικού είχε την ατυχία με το μέρος της, αφού είχε τέσσερα δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι. Από την άλλη το Συρράκο ήταν  αρκετά τυχερό, αλλά είχε κι ένα πολύ καλό Γάτσιο κάτω από τα γκολπόστ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Σίμος ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι. Την έσχατη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, αφού ο Γάτσιος του είπε "όχι". Λίγο αργότερα ο Σίμος και πάλι έχασε σπουδαία ευκαιρία μετά από σέντρα του Λαλάι αλλά το τελείωμα του από πολύ κοντά ήταν αδύναμο. Νέα ευκαιρία στη συνέχεια από τους γηπεδούχους με την σέντρα σουτ του Τσόκρη να καταλήγει στο δοκάρι. Ίδια κατάληξη στο πρώτο ημίχρονο είχε και το σουτ του Χαμπίμπη που σταμάτησε στη δοκό, αφού πρώτο ο Γάτσιος βρήκε τη μπάλα με το ένα χέρι. Το Σύρρακο πήγε να γίνει απειλητικό όταν ο Καλέσιος έβγαλε βαθιά μπαλιά, αλλά πριν βγει τετ-α-τετ ο Ντόντης, ο Μπαρέκος έκοψε και σε μια κάθετη του Καλέσιου, ο Πεζόδρομος κόβεται από τον Θάνο, πριν βγει μόνος του.

Στην επανάληψη το Συρράκο μπορεί να ήταν πιο απειλητικό αλλά και πάλι οι ερυθρόλευκοι σημάδευαν τα δοκάρια το ένα μετά το άλλο!!! Νέο θύμα της ατυχίας ήταν ο Λαλάι που το μακρινό σουτ του σταμάτησε εκ νέου στα δοκάρια. Η ομάδα του Συρράκου με τη σειρά της είχε σπουδαία ευκαιρία αλλά ο Ντοντης μετά από κάθετη πάσα του Αντωνίου δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο τετ α τετ προς το τέλος του αγώνα με τον Χασάνη να νικιέται και αυτός με σειρά του από τον τερματοφύλακα του Βοτανικού. Όσο για την τελευταία καλή φάση του αγώνα αυτή ήταν το 4ο δοκάρι των πρωτοπόρων σε κεφαλιά του Λιπιώτη μετά από κόρνερ του Λαλάι ολοκληρώνοντας με αυτό το τρόπο το ρεσιτάλ ατυχίας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου