Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Θέλει τον...... Κουτσογιάννη του το Ελληνικό, 3-1 την Ηλιόκαλη!!!




Στο Epirus Sport το Ελληνικό υποδέχτηκε την ομάδα της Ηλιόκαλης και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1!

Με το αριστερό το ντεμπούτο του νέου προπονητή των φιλοξενούμενων Αθανάσιου Δράκου, αν και η ομάδα του έδειξε πιο μαχητική από προηγούμενα ματς.


Η Ηλιόκαλη ήταν μάλιστα αυτή που απείλησε πρώτη στο 3ο λεπτό, ο Σίδερης με φάουλ γέμισε μέσα στην περιοχή, ωραίο γύρισμα του κορμιού και σουτ από τον Μίχο, η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιαμαλέκας σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και περνάει πάνω από την εστία του Νάτση σε κόρνερ.

Στο 10΄σέντρα του Γκατζιάνη από δεξιά, κεφαλιά του Γιώτη στο δεύτερο δοκάρι, με δυσκολία μπλοκάρει ο Γέροντας. Δυο λεπτά μετά τετ-α-τετ του Γιώτη, αποκρούει ο Γέροντας. Στο 22΄ σουτ του Μάντζιου εκτός περιοχής, με τις γροθιές αποκρούει ο Γέροντας, στην επαναφορά ο Σάμαρης σουτάρει, βγάζει σε κόρνερ ο Γέροντας.

Στο 30΄ ατομική ενέργεια του Παππά Π. από δεξιά, μπαίνει περιοχή, σουτάρει από πολύ πλάγια, βγάζει σε κόρνερ ο Νάτσης. Δυο λεπτά μετά ατομική ενέργεια από αριστερά και σουτ του Μποζέλλα, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 40΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάθη, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 45΄ σουτ του Σιαμαλέκα εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.


Στην επανάληψη με την είσοδο του Κουτσογιάννη για το Ελληνικό η αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων στην επίθεση ανέβηκε. Αν και η πρώτη καλή στιγμή είναι για την Ηλιόκαλη σε τετ-α-τετ του Νίνου στο 47΄,  με τον Νάτση να βγάζει σε κόρνερ. Στο 49΄ ο Μποζέλλα με ωραία ενέργεια και κάθετη πάσα βρίσκει τον Τσιάβο, αυτός πλασέ με τη μια και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό ο Μποζέλλα που έδειχνε αφηνιασμένος σε αυτό το ματς, βγάζει και πάλι κάθετη πάσα, αυτή τη φορά με αποδέκτη τον Κουτσογιάννη, αυτός πλασάρει για το 2-0. Στο 55΄ η Ηλιόκαλη θέλει να απαντήσει με ένα σουτ του Σίδερη εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 57΄ ατομική ενέργεια  και ασίστ του Κουτσογιάννη από αριστερά, πλασέ του Στεργίου από κοντά, πάνω στη γραμμή σώζει ο Κατέρης και βγάζει κόρνερ.

Στο 64΄ αντεπίθεση για το Ελληνικό, σουτ του Γιώτη εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι μειώνουν σε 2-1, όταν ο Μίχος κάνει ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά και πασάρει στον αμαρκάριστο Σιαμαλέκα, που σε κενή εστία από κοντά δεν αστοχεί.

Στο 72΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Παππά Π., αποκρούει ο Νάτσης. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Γιώτη από κοντά, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Γέροντας. Στο 75΄ έρχεται το 3-1 με κοντινό πλασέ του Κουτσογιάννη, έπειτα από πάσα του Γιώτη. Στο 84΄η τελευταία φάση του αγώνα, ο Κουτσογιάννης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γέροντα, θέλει να τον περάσει, αλλά χάνει την ευκαιρία για χατ-τρικ.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Νάτσης, Γκατζιάνης (Ζώης 76΄), Μποζέλλα, Ρώσσος (Κουτσογιάννης 46΄), Στάθης, Μάντζιος, Γιώτης, Στέργιου, Ζάκα, Τσιάβος (Ζιάβρος 79΄), Σάμαρης (Τσολάκος 52΄)

ΗΛΙΟΚΑΛΗ : Γέροντας, Κατέρης, Παπακώστας (Οικονομίδης 24΄), Σίδερης, Ζυγούρης, Μηλιάκης, Νίνος (Τσιώνης 68΄), Σιαμαλέκας, Μίχος, Παππάς Π., Παππάς Α. (Κουτσοκέρας 82΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου