Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή στις νίκες οι Ραφταναίοι, 2-3 τους Καππαδόκες!!!





Στις νίκες επέστρεψαν οι Ραφταναίοι μετά από 5 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», αφού πέρασαν από το Αγία Σοφία, επικρατώντας των Κραψητών – Καππαδοκών με σκορ 2-3!

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, οι «Λύκοι» κατάφεραν και έφεραν «τούμπα» το ματς κάνοντας το 1-3, με τελικό το 2-3. Να σημειωθεί ότι οι δυο πρώτες αλλαγές των φιλοξενούμενων ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών.


Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 15΄ για τους γηπεδούχους, όταν ο Κολιούσης πιάνει σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό, επιστρέφει στον Παππά, σουτ του δεύτερου πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 23΄απαντάνε οι Ραφταναίοι, όταν ο Αναγνώστου πασάρει στον Βλάχο, προβολή του δεύτερου, αποκρούει εκπληκτικά ο Πότσης.

Δυο λεπτά μετά έρχεται το γκολ για τους Καππαδόκες, όταν ο Παππάς βγάζει κάθετη πάσα, ο Λέτσιος τετ-α-τετ με τον Πέτρο, τον νικάει για το 1-0. Στο 36΄ πλάγιο για τους Ραφταναίους από αριστερά, πρώτη κεφαλιά ο Αναγνώστου, τη δεύτερη ο Καραγκούνης, διώχνει σε κόρνερ ο Πότσης.

Στο 38΄ κόρνερ του Αλεξίου από δεξιά, κεφαλιά του Καραγκούνη αποκρούει ο Πότσης, στην επαναφορά όμως ο Χαμπίπης δεν αστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 40΄ συρτό σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής, λίγο δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ασίστ του Κολιούση στον Γεωργάκη, σουτ του δεύτερου εντός περιοχής, αποκρούει στη γωνία του ο Πέτρος.


Στο 48΄ διαγώνιο σουτ του Καραγκούνη από δεξιά, αποκρούει ο Πότσης. Στο 51΄ φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, κεφαλιά του Κωστάκη από κοντά, αποκρούει ο Πέτρος. Τρία λεπτά ο Λέτσιος μπαίνει περιοχή από δεξιά, πλασάρει, αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 71΄ κάθετη μπαλιά του Κοκουθάκη, τετ-α-τετ ο Παππάς με τον Πέτρο, σωτήρια απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα των «Λύκων». Στο 72΄ παράλληλη μπαλιά του Στέφου από δεξιά, σουτ του Γεωργάκη μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 79΄ ο Αλεξίου παίζει το ένα-δυο με τον Αναγνώστου, πολύ ωραίο σουτ του δεύτερου, στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Πότση η μπάλα, παρά την προσπάθεια του να αποκρούσει, γι το 1-2. Στο 88΄ κάθετη του Κάσσου, βρίσκει τον Μάγγο, αυτός πλασάρει πάνω από τον Πότση που έχει βγει εκτός εστίας, αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

Στο 90΄ ο Αναγνώστου διεκδικεί τη μπάλα στον αέρα με δυο αμυντικούς των γηπεδούχων, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Ζουμπα, που μόλις είχε μπει στο ματς, τετ-α-τετ με τον Πότση, όπου πλασάρει εύστοχα για το 1-3. Στο 96΄ ο Λέτσιος κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Κωνσταντής με σουτ εντός περιοχής, απλά μειώνει σε 2-3.


ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ : Πότσης, Στέφος, Βλάχος, Πατσιαλής (Έξαρχος 85΄), Κωνσταντής, Κωστάκης, Κολιούσης (Κοκουθάκης 57΄), Ευθυμίου Ε., Λέτσιος, Παππάς (Γούλας 94΄), Γεωργάκης

ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Πέτρος, Αποστολάκης, Λαμπρίδης, Μάγκος, Χαμπίπης, Γούλας, Αλεξίου (Μάρης 91΄), Δόσης (Ζούμπας 89΄), Αναγνώστου, Καραγκούνης (Κάσσος 60΄),Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου