Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Παραμένει ψηλά το Ροδοτόπι, 4-1 τον Αλμυρό!!!





Στη κορυφή παραμένει το Ροδοτόπι, μαζί με τη Ζωοδόχο, αφού επικράτησε στην έδρα του Αλμυρού Βουναπλαγιάς με σκορ 4-1!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κοσμάς σεντράρει, ο Τσόδουλος κάνει το σουτ, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Κολιού για το 1-0. Στο 9΄ σουτ του Πάικα, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λούζης από κοντά καταφέρνει να σκοράρει για το 2-0. Στο 18΄ γίνεται σέντρα από πλευράς Βουνοπλαγιάς, η μπάλα στον Βακάρο, που πλασάρει και μειώνει σε 2-1. Στο 20΄ λάθος του Παίκα, ο Βάρφης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Νούτσο, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 25΄δοκάρι του Παράσχη για τη Βουνοπλαγιά, η μπάλα φτάνει στον Βάρφη που δεν μπορεί να σκοράρει, ενώ διαμαρτύρεται για πέναλτι. Στο 42΄ σουτ του Βακάρου, αποκρούει ο Νούτσος.

Στο 69΄ πλασέ του Νίτσα, αποκρούει ο Κολιός. Στο 80΄ο Νίτα σεντράρει, ο Παπαιωάννου πιάνει τη κεφαλιά και σκοράρει για το 3-1. Στο 82΄πανομοιότυπα φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, στις ίδιες θέσεις και γίνεται το 4-1. Στο 88΄ δοκάρι για το Ροδοτόπι με τον Λούζη.


Ροδοτοπι: Νούτσος, Νίτα, Νούσιας ( 61' Τρομπούκης), Αργύρης Π., Πάικας, Αργύρης Α., Λεοντίου (87' Τσαβδαρίδης), Γκροπάσι, Κοσμάς (65' Ταμπούρας), Λούζης, Τσόδουλος (73' Παπαϊωάννου)

ΠΑΣ Αλμυρός: Κολιός, Γκροπάσι, Γούσης, Σμπόνιας, Νιτα, Νταουτάι, Βακαρος, Περιχάνα, Βαρφης, Τσιτος, Παράσχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου